Δημήτρης Μακαλιάς: Η απάντηση στον Δημήτρη Παπανώτα – «Το είδα και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή»

Δημήτρης Μακαλιάς και Δημήτρης Παπανώτας σε μία κόντρα δίχως τέλους. Ο ηθοποιός και συνεργάτης της Μπέττυς Μαγγίρα απάντησε στο Πρωινό και στη δημοσιογράφο Αναστασία Ζάρκα, μετά τη χθεσινή παρουσία του Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Μακαλιάς υποστήριξε πως «νομίζω ότι το θέμα έχει αναλυθεί τόσο πολύ που είναι πλήρες. Το είδα και δυστυχώς ένιωσα ετεροντροπή. Το θέμα από τη δική μας πλευρά πρέπει να λήξει γιατί έχουμε χάσει κάθε όριο.

Το ότι μπορεί ο καθένας να κρίνει ένα δημόσιο πρόσωπο κι έναν καλλιτέχνη, το θεωρώ δεδομένο. Αν έχει δει την κα Μαγγίρα να χορεύει, να τραγουδάει και τη βρίσκει μέτρια, καλώς. Δεν έχει πάει να τη δει. Αν με έχει δει στο θέατρο να παίζω και με βρίσκει μέτριο ηθοποιό, το δέχομαι. Το να κάνεις κριτική για κάτι που δεν έχεις παρακολουθήσει, το βρίσκω αφελές».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς είπε: «Είμαστε μία εκπομπή που προσπαθεί με το δικό της προσωπικό στιλ να σχολιάσει την επικαιρότητα. Χωρίς να θέλει προσβάλλει κάποιον. Αν έχουμε προσβάλει τον κ. Παπανώτα, εγώ προσωπικά ζητάω συγγνώμη» και πρόσθεσε: «Μας απασχολεί, ο λόγος του είναι σημαντικός από ό,τι έχω καταλάβει. Κι εμείς όταν μιλάει για εμάς, θέλουμε να τα παίζουμε. Είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, θέλουμε να περνάμε καλά. Δεν έχουμε φιλίες και έχθρες».

«Δεν πιστεύω ότι κάποιος με τόσο μεγάλη τηλεοπτική καριέρα, μπορεί να κακοποιηθεί από ένα σκετς που μπορεί να κάνουμε εμείς στην εκπομπή. Όλο αυτό το ακούω λίγο. Δεν τον έχω πει ποτέ πανελίστα» πρόσθεσε, επίσης, ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Δες όλα όσα είπε παρακάτω:

Διάβασε επίσης:

Δημήτρης Παπανώτας: Τα «καρφιά» για Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Μακαλιά – «Δε θα επιτρέψω σε κανέναν να με κακοποιεί τηλεοπτικά»

Read More

And More