Δημήτρης Παπανώτας: Νέα κόντρα με Μικρούτσικο και Γκουντάρα – «Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;»

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως γεννήθηκε στον τηλεοπτικό χώρο με την έναρξη της φετινής σεζόν. Ο Δημήτρης Παπανώτας σε δηλώσεις του έκανε σκληρή κριτική στην Ιωάννα Μαλέσκου, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζουν τα όσα είπε.

«Άλλο κριτική οξεία και άλλο τοξική. Εγώ δύο χρόνια βγήκα στον ΣΚΑΪ για να κάνω το Big Brother. Βγήκε ο Δημήτρης Παπανώτας και είπε “τι θέλει ο Μικρούτσικος; Αυτός πρέπει να συνταξιοδοτηθεί”. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να πει ο καθένας το οτιδήποτε. Τώρα που αρχίζουμε, δύο πρόσωπα είναι πάλι που με κατηγορούν, η μία είναι η Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο δεύτερος είναι ο Δημήτρης Παπανώτας, ο οποίος σε συνέντευξη στο Open μίλησε εκ νέου για συνταξιοδότηση. Η απάντησή μου είναι ότι βλέπω τον Φοίβο Δεληβοριά που ετοιμάζει μια καινούρια εκπομπή και λέγεται «Τα νούμερα» είχε απαντήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην «Super Κατερίνα».

 

Η σκληρή απάντηση του Δημήτρη Παπανώτα σε Μικρούτσικο και Παπανώτα

 

Ο Δημήτρης Παπανώτας απάντησε στους δύο άντρες μέσα από την εκπομπή Open Weekend: «Ρώτα τους αυτούς γιατί αφήνιασαν. Δε ξέρω. Εγώ ξέρω ότι με κάλεσαν στην εκπομπή τους να τους δώσω μια δήλωση και μετά με βρίζανε. Ήταν ύβρεις. Νούμερο, μικρόψυχο και τοξικό. Δε ξέρω, κάτι παίρνουν που δεν παίρνουμε, δεν είναι στα καλά τους; Δε μπορώ να καταλάβω. Και δε μπορώ να καταλάβω γιατί η κυρία Καινούργιου δεν το σταμάτησε αυτό, ως όφειλε.

Η ιστορία του καθένα μας στην τηλεόραση είναι γνωστή, ο κόσμος ξέρει. Εγώ δεν έχω χαρακτηρίσει ποτέ κανέναν ούτε μικρόψυχο, ούτε νούμερο. Πάντως είμαι βέβαιος πως αν ο Δεληβοριάς κάνει αυτή την εκπομπή («Τα νούμερα»), ο πρώτος καλεσμένος θα είναι ο Μικρούτσικος. Όταν έχεις κάνει την προσωπική σου ζωή σίριαλ, διαζύγια, γάμους… Και μετά είμαι εγώ το νούμερο; Εγώ τι έχω κάνει στη ζωή μου; Που άφησα εγώ τη δημοσιότητα να εισβάλλει και να πεις “ρε το νούμερο”. Και θα με πει εμένα ο Μικρούτσικος νούμερο; Πραγματικά λυπάμαι. Ρε φίλε 70 έφτασες, πότε θα βάλεις μυαλό;

Τόσο πια ερωτευμένοι είναι όλοι με τη Μαλέσκου; Και τι είπα για τη Μαλέσκου; Έχουν απωθημένα; Προηγούμενα; Προηγούμενα με τον Μικρούτσικο θα έπρεπε να έχω εγώ, όχι αυτός. Αυτός μου είχε φάει την εκπομπή από το Star. Δεν του την έφαγα εγώ. Δεν είναι παρασκήνιο, αλλά αν κάποιος έπρεπε να κρατάει κακία στον άλλον, θα έπρεπε να είμαι εγώ. Και εγώ δεν κρατάω. Και κρατάει αυτός; Δεν πάμε καλά ρε. Δεν είμαστε με τα καλά μας σε αυτή τη δουλειά» είπε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Παπανώτας στην Πένυ Καβέτσου.

Read More

And More