Δημήτρης Ρόκκος για Ιωάννα Τούνη: «Πολύ αξία δώσαμε»

Για τις άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε ο Δημήτρης Ρόκκος στο Καλύτερα Δε Γίνεται και στον Κυριάκο Θεοδοσίου. Ο νεαρός τραγουδιστής και γιος του Στέλιου Ρόκκου αναφέρθηκε στην περίοδο που σκέφτηκε να εγκαταλείψει τη μουσική.

«Με την οικογένειά μου, με τις συντρόφους μου, υπήρχε συνεχώς πάντα κάποιο πρόβλημα συνεννόησης, αλλά ο κοινός παρονομαστής ήμουν εγώ. Δεν είναι ότι έκανα τη ζωή τη δική μου μόνο δύσκολη και είπα να τη φτιάξω, δημιουργούσα και προβλήματα σε άλλους», είπε αρχικά.

Και στη συνέχεια αποκάλυψε: «Επηρεαζόμουν και από την τότε σχέση μου αρκετά και ένα καλό ταρακούνημα που είχα ήταν όταν έπιασα τον εαυτό μου εκείνη την περίοδο να θέλει να αφήσει τη μουσική, να βρει μια συγκαταβατική δουλειά πρωινή για να είναι ευχαριστημένη η σύντροφός μου και λέω: “Τι κάνω;”»

Ο Δημήτρης Ρόκκος ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του κατά της Ιωάννας Τούνη οι οποίες σχολιάστηκαν έντονα μέσα στο καλοκαίρι (Δες εδώ την οργισμένη ανάρτησή του για την Ιωάννα Τούνη)

«Πολύ αξία δώσαμε σε αυτό, δεν θέλω να πω τίποτα. Θα ήθελα να πω κι άλλα , αλλά επειδή ξέρω από τηλεόραση, δεν…» είπε μη θέλοντας να δώσει συνέχεια στο θέμα.

 

Read More

And More