Δώρα Χρυσικού για Γιώργο Κιμούλη: “Τον έτρεμα. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια του…”

Η Δώρα Χρυσικού φιλοξενήθηκε σήμερα στο «Πάμε Δανάη» και μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και τη Ζέτα Δούκα. Η ηθοποιός, η οποία ήταν στην παράσταση, όπου δέχτηκε σωματική και λεκτική βία η συνάδελφός της, μίλησε για την εμπειρία της.

«Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα. Είχε μία επιβολή πάνω μας για όλους αυτούς τους λόγους… Εμένα ήταν το όνειρο της ζωής μου να παίξω με τον Γιώργο. Θεωρούσα πολύ μεγάλη τιμή το ότι ήμουν σε αυτόν τον θίασο, ότι θα είχα έναν ρόλο δίπλα του, ότι θα μπορούσα να μαθητεύσω στο πλευρό του.

Διάβασε επίσης: Η Δώρα Χρυσικού μιλά πρώτη φορά on camera: “Είμαι βέβαιη ότι θα βγουν κι άλλα ονόματα”

Δεν υπάρχει αντικειμενικότητα τέτοιου τύπου στα πράγματα. Βλέπεις ότι ξεκινά μια δουλειά με τις καλύτερες προδιαγραφές, με έναν εξαιρετικό θίασο, με ένα υπέροχο έργο και ξαφνικά συμβαίνουν πράγματα ανάμεσα σε τέσσερις ανθρώπους που λες γιατί; Δεν υπάρχει κανένας λόγος για όλα αυτό, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συμβαίνει.

Εγώ δεν μπόρεσα να ψελλίσω ποτέ τίποτα, ακόμα και όταν η ίδια υπέστην το bullying. Αν δεν ήταν η Ζέτα Δούκα να απορροφήσει πολλά από τα σκάγια και την οργή του, πιστεύω ότι εγώ θα ήμουν σε πολύ πιο δεινή θέση από αυτή που ήμουν. Κι εγώ πήγαινα κλαμμένη στο θέατρο κι εγώ γύρναγα κλαμμένη από το θέατρο κι εγώ είχα ένα τεράστιο γιατί», δήλωσε, μεταξύ άλλων, η Δώρα Χρυσικού.

 

Read More

And More