Είναι επίσημο! Έρχεται το GNTM 3 με κορίτσια και… αγόρια για πρώτη φορά – Δες το trailer

Μπορεί να περάσαμε μια καραντίνα και τα τηλεοπτικά projects να βρίσκονται στον αέρα και κάποια άλλα να διακόπτουν οριστικά τα γυρίσματά τους, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι το Greece’s Next Top Model επιστρέφει για τρίτη σεζόν, μέσα από το Star. Το βράδυ της Πέμπτης, κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για τον τρίτο κύκλο του GNTM, το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα προηγούμενα, καθώς εκτός από κορίτσια, θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά και… αγόρια!

“Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;” αναφέρεται στη λεζάντα του πρώτου trailer.

View this post on Instagram

Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls! Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling. Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts; ▶▶ Δήλωσε συμμετοχή: gntm.star.gr

A post shared by Greece's Next Top Model (@gntmgr) on

Το σίγουρο είναι ότι τα δεδομένα… θα αλλάξουν!

Read More

And More