«Εκείνος του επιτέθηκε πρώτος»: Ο πατέρας του φερόμενου ως δράστη για τον ξυλοδαρμό του Θάνου στο T-live

Κορυφώνεται η αγωνία για την κατάσταση υγείας του 36χρονου Θάνου, ο οποίος βγήκε για ένα ποτό και κατέληξε να δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική.

Γυρνώντας από την έξοδό του, ο Θάνος φαίνεται πως διαπληκτίστηκε άσχημα με δύο άτομα που είχαν μπει παράνομα σε έναν μονόδρομο. Ο καυγάς εξελίχθηκε σε ξυλοδαρμό, με τον 36χρονο να καταλήγει αιμόφυρτος στον δρόμο. Από το σημείο περνούσαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ κι έσπευσαν να τον βοηθήσουν.

Ο πατέρας του μποξέρ που αναζητείται για τον άγριο ξυλοδαρμό του 36χρονου άνδρα στην Ελευσίνα μίλησε αποκλειστικά στο T-live και στη Μάρω Κανελλάκη. Όπως είπε, ο γιος του χτύπησε τον Θάνο, αλλά –όπως ισχυρίζεται- εκείνος του επιτέθηκε πρώτος.

Πιο συγκεκριμένα, παραδέχτηκε: «Ο γιος μου πήγε να πάρει ένα φάρμακο από ένα φαρμακείο. Και έγινε αυτό που έγινε τώρα. Κανείς δεν το ήθελε αυτό. (…) Εγώ θέλω το δίκαιο. Να πάρουν τις κάμερες, όπως είναι και αν ο δικός μου φταίει να τιμωρηθεί. Από ό,τι άκουσα, ο γιος μου μπήκε παράνομα στον μονόδρομο γιατί στην Ελευσίνα γίνονται έργα αλλά ο 36χρονος δεν ήταν η Τροχαία. Ποιος ήταν αυτός που του χτύπησε το αμάξι; Εκείνος (ο 36χρονος) πήγε και τον χτύπησε πρώτος, αυτό το ξέρει η οικογένειά του. Από ο,τι μου έχουν πει όλοι, πρώτα χτύπησε αυτός (ο Θάνος) και μετά ο γιος μου του έριξε μία» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δες περισσότερα στο βίντεο από το T-live:

Read More

And More