Έξαλλη η Μαριαλένα Ρουμελιώτη με το «Super Κατερίνα» – Έτσι αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου

Με ένα βίντεο στα social media, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη ξέσπασε κατά του «Super Κατερίνα» μια μέρα μετά τη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή και μιλούσε για τον James Καφετζή. (Δες εδώ τη χθεσινή συνέντευξη)

«Βλέποντας την εκπομπή Super Κατερίνα που είχε σήμερα καλεσμένο τον James αναφέρθηκαν στο όνομά μου, γιατί είχα δώσει εγώ μια συνέντευξη και θέλω να τοποθετηθώ πάνω σε αυτό. Σήμερα όλο το πάνελ της εκπομπής υπερασπίστηκε και υποστήριξε και λογικό το βρίσκω τον καλεσμένο της. Συγκρίνοντας δυο τελείως ανόμοια περιστατικά.

Εννοώ – πηγαίνοντας οκτώ μήνες πίσω – το πάνελ συνέκρινε την αντίδραση μου όταν μπήκε ο Σάκης στο Survivor με την αντίδραση του James σε μια φάση του παιχνιδιού. Η σχέση που έχει ο James με τον Σάκη δεν έχει καμία σχέση με αυτή που έχω εγώ με τον Σάκη, θέλω να πω ότι όταν μπήκε στο παιχνίδι, τον είδα με μια άλλη κοπέλα και αντέδρασα έτσι. Ήταν φυσιολογικό. Δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να μεταφέρει πράγματα που έχω πει εγώ και να τα διαστρεβλώνει. 

Αυτά που είπε ο James δεν είναι αυτά που είχα πει εγώ! Μάλλον τη συνέντευξη την είδαν για πρώτη φορά οπότε δεν κατάλαβαν ακριβώς αυτό που ήθελα να περάσω και η κάθε εκπομπή πρέπει να βλέπει μια και δυο φορές μια συνέντευξη μπας και καταλάβουν τι θέλει να πει ο κόσμος» δήλωσε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, προκαλώντας όπως ήταν επόμενο την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου και των συνεργατών της. 

«Άμα είναι να βλέπουμε τις συνεντεύξεις δυο φορές στον αέρα θα κάνουμε 0% Μαριαλένα. Θα κουράζεται ο τηλεθεατής, τι είναι αυτά που λες. Λέει πάνελ, εννοεί και μένα; Ο James που φταίει σε όλο αυτό; Μη την φάμε την κοπέλα, εγώ δεν μπήκα επίτηδες στα Stories της μη νομίζει ότι μπήκε η Κατερίνα, έχω και ψεύτικο προφίλ. Δεν μπήκα ούτε από αυτό ούτε από του σκύλου. Δεν ήταν τόσο τραγικά αυτά που είπε. Η ψυχολόγος μου λέει να μη ταράζομαι, ζεν όλα. Όλα καλά Μαριαλένα μου» σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

«Σύμφωνα με την Μαριαλένα είμαστε όλοι ηλίθιοι» ανέφερε με τη σειρά της η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

Read More

And More