Ελένη Φουρέιρα: Ο κολλητός της, Παντελής Τουτουντζής απαντά για τις φήμες γάμου της τραγουδίστριας με τον Μποτία

Από χθες άρχισαν να κυκλοφορούν φήμες πως η Ελένη Φουρέιρα δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Αλμπέρτο Μποτία και πως το ζευγάρι ετοιμάζεται να παντρευτεί, όταν η πανδημία τελειώσει. Ο Αρτ Αντιμιάν και η κάμερα της εκπομπής Στη Φωλιά των Κου Κου συνάντησε τον Παντελή Τουτουντζή, καταξιωμένο make up artist και κολλητό της εκρηκτικής τραγουδίστριας, ο οποίος απάντησε για πρώτη φορά στις φήμες γάμου.

“Θα σου πω την αλήθεια. Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Γνωρίζω τα πάντα για την Ελένη. Κάτι τέτοιο όχι… Όμως η Ελένη είναι τόσο απρόβλεπτη, μπορεί να χτυπήσει το τηλέφωνο μέσα στη μέρα και να το μάθω! Δεν γνωρίζω! Η Ελένη μου έχει βαφτίσει τα παιδιά! Αν μου το ζητήσει τότε σίγουρα θα την πάντρευα. Θα σου πω κάτι πιο πικάντικο για αυτή τη σχέση… Όταν είχε έρθει αυτό το αγόρι σε ένα μαγαζί που εμφανιζόταν η Ελένη, είχα ανέβει στο καμαρίνι ημιλιπόθυμος και της λέω “Τι κούκλος είναι αυτός Θεε μου!”. Ο ενθουσιασμός μου τους έφερε κοντά. 

Ελένη Φουρέιρα – Αλμπέρτο Μποτία: Ο θυελλώδης έρωτας που… θα φτάσει στα σκαλιά της εκκλησίας

Τους αγαπάω και τους λατρεύω και τους δύο ξεχωριστά και τους δύο μαζί. Υπέροχα παιδιά. Πολλοί σύγχρονοι άνθρωποι, εργατικοί και πιστοί στους ανθρώπους γύρω τους. Αν ισχύει η πρόταση γάμου δεν με εκπλήσσει καθόλου, γιατί η Ελένη είναι ένα λατρεμένο πλάσμα και βρίσκεται σε μια πολύ ώριμη φάση της ζωής της. Είναι γεμάτη. Αν κρίνω από τα δικά μου παιδιά, η Ελένη τα λατρεύει και τα δικά μου τη λατρεύουν. Τους κάνει συνέχεια δώρα. Εννοείται πως θα τη βάφω και στο House of Fame. Είμαι πάντα δίπλα της” αποκάλυψε μεταξύ άλλων ο Παντελής Τουτουντζής.

Read More

And More