Ελένη Μενεγάκη – Ναταλία Γερμανού: Ο άγνωστος τσακωμός για μία θέση πάρκινγκ

Ο Νίκος Κοκλώνης και ο Ατζούν Ιλίτζαλι φαίνεται πως ήρθαν σε αντιπαράθεση για μία θέση πάρκινγκ, όπως αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στο Πρωινό. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, την ημέρα της πρεμιέρας του J2US ήταν και η πρόβα για το The Voice, με τους ανθρώπους της εταιρίας του Κοκλώνη να παρκάρουν στις θέσεις των ανθρώπων της εταιρίας Acun Medya.

Με αφορμή αυτό το ρεπορτάζ, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε τον άγνωστο καβγά ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τη Ναταλία Γερμανού, όταν συνυπήρχαν στον Alpha.

«Η Ναταλία Γερμανού είχε πάει και είχε παρκάρει στη θέση της Μενεγάκη στα studio pro του Alpha. Είχε ρωτήσει εάν μπορεί να παρκάρει, της είπαν να παρκάρει γιατί δεν θα πήγαινε η Μενεγάκη. Εν τέλει πήγε η Μενεγάκη και ρώτησε ποιος είχε παρκάρει στη θέση της. Της είπαν ότι είναι της Ναταλίας και πήγε έξαλλη στο καμαρίνι της Ναταλίας και της είπε “Ναταλία το αυτοκίνητό σου σε άλλο πάρκινγκ”.

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το Πρωινό:

«Είναι λίγο παλιακό αυτό με το πάρκινγκ» σχολίασε η Φαίη Σκορδά. Ο Βαγγέλης Περρής πάντως, αποκάλυψε ότι παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί ανάμεσα σε Ελένη Μενεγάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Read More

And More