Ελένη Μενεγάκη: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες»

Το βράδυ της Τετάρτης 20 Οκτωβρίου, η Ελένη Μενεγάκη έδωσε το λαμπερό «παρών» στη συμβολική φωταγώγηση σε ροζ χρώμα, του εμβληματικού κτηρίου Τσίλλερ, όπου στεγάζεται το Εθνικό Θέατρο Ελλάδος. (Δες εδώ φωτογραφίες του TLIFE)

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες, επισημαίνοντας πως «δεν έχουν πάρει πολύ σοβαρά το τι σημαίνει καρκίνος του μαστού και πώς μπορούμε να το διαγράψουμε από τη ζωή μας. Οι γυναίκες που ξέρω εγώ, το αντιμετώπισαν, το νίκησαν και συνεχίζουν τη ζωή τους πολύ δυνατά. Εγώ την έκανα τη μαστογραφία μου τον προηγούμενο μήνα, πλέον πάω κι έναν μήνα νωρίτερα από τα γενέθλιά μου».

Όσον αφορά στην τηλεοπτική επιστροφή της, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε ότι «τώρα το ευχαριστιέμαι ίσως και πιο πολύ. Όλη μου η ζωή ήταν εκεί, δεν ήξερα πώς είναι να είσαι εκτός. Πήρα τον χρόνο μου, ξεκουράστηκα, έμεινα σπίτι μου κι έκανα κάποια από αυτά που ήθελα να κάνω. Η επιστροφή μου στην τηλεόραση είναι ότι ευχαριστιέμαι την κάθε μέρα. Τη ρουφάω, τη χαίρομαι. Για πρώτη φορά με είδα, όπως με βλέπατε όλοι εσείς. Εγώ δεν είδα την τηλεόραση με τα μάτια σας γιατί ήμουν μέσα. Πιο χαλαρά αισθανόμουν μέσα στο πλατό, παρά έξω».

«Δεν έχω κάνει κανένα σχέδιο, απολαμβάνω την κάθε μέρα» πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Mega.

Όταν ρωτήθηκε για την απουσία της κάμερας του Alpha από την εκδήλωση, η Ελένη Μενεγάκη είπε με νόημα: «Σας αγαπώ, σας ευχαριστώ και απεχθάνομαι τις ίντριγκες. Να είστε καλά».

Read More

And More