Ελένη Τσολάκη: «Ήταν μια πάρα πολύ κακή στιγμή και ανέλαβα εγώ ως επικεφαλής την ευθύνη»

Το θέμα με τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τις σχέσεις του με την Όλγα Τρέμη σχολίασαν το πρωί του Σαββάτου, η Ελένη Τσολάκη με τους συνεργάτες της στην εκπομπή «Open Weekend».

Με αφορμή την αποκάλυψη του παρουσιαστή για τη δημοσιογράφο που έφερε κύμα αντιδράσεων, η Ελένη Τσολάκη μίλησε για ένα περιστατικό που συνέβη στη δική της εκπομπή, όταν ο Ζάχος Χατζηφωτίου είχε αναφέρει ότι διατηρούσε σχέση με την Έλενα Χριστοπούλου.

«Αυτό το σκηνικό ήταν στη δική μου εκπομπή στον Alpha και περάσαμε πάρα πολύ άσχημα και δύσκολα. Ήταν ατόπημα και φέραμε την Έλενα Χριστοπούλου σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή και για την ίδια, μια στιγμή και εμάς που δεν είχαμε σκεφτεί την προέκταση και το αφήσαμε να περάσει. Δεν κατηγορώ κανέναν αλλά ήταν μία πάρα πολύ κακή στιγμή. Αναλαμβάνω σαν επικεφαλής την ευθύνη και έχω πει τη συγγνώμη μου από την πρώτη ημέρα.

Αφορούσε μια γυναίκα και την επόμενη ζήτησα συγγνώμη. Όφειλα να προστατεύσω έναν άνθρωπο που δεν ήταν παρών. Βρέθηκα με την Έλενα και το συζητήσαμε και ήταν κάτι που την είχε πειράξει και το είχε μέσα της, τα ξεκαθαρίσαμε, της ζήτησα συγγνώμη. Καμιά φορά η μεταμέλεια και να ζητάμε μια συγγνώμη για το λάθος μας ή την ευθύνη που δεν πήραμε, είναι μέσα στο παιχνίδι. Αρκεί να είμαστε ειλικρινείς» τόνισε η Ελένη Τσολάκη.

 

Read More

And More