Ελένη Χατζίδου για Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Εμείς φταίμε που το μυαλό μας πάει αλλού;»

Με… γρίφους μιλούν στο instagram η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Δήμητρα Αλεξανδράκη, μετά την ανάρτηση της πρώτης η οποία συζητήθηκε στο πλατό του Breakfast@Star.

Όπως χαρακτηριστικά έγραψε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο instagram είναι πλέον χαρούμενη που μπορεί να επιλέγει τον εαυτό της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλεξάνδρα Παναγιώταρου (@alexandra__panagiotarou)

«Τελικά έπρεπε πολύ πιο νωρίς να κάνεις αυτή την επιλογή, μα πως να το φανταστείς; αλλά… ουδέν κρυπτών υπό τον ήλιο! Ο κάθε ένας θα λογοδοτήσει για τις πράξεις του! Αργά ή γρήγορα» ήταν το σχόλιο που έκανε η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου να της απαντά: «Η βρωμιά της ψυχής καρδούλα μου δε βγαίνει ούτε στους 90 βαθμούς…».

Τα σχόλια στο Breakfast@Star

Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου και τους συνεργάτες της σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής τη φωτογραφία της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, με την παρουσιάστρια να αφήνει υπονοούμενα ότι η ανάρτηση αποτελούσε και ένα μήνυμα για τον χωρισμό της από τον Στάθη Σχίζα.

«Αυτό που έγραψε πηγαίνει πολλές φορές και σε άνθρωπο που είναι μέσα σε μια σχέση. Μπορεί να δώσει παραπάνω σε κάποιον, να μην είσαι ο εαυτός σου. Έχει πολλές ερμηνείες», σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

Και απάντησε η Ελένη Χατζίδου: «Εμείς φταίμε που το μυαλό μας πάει πάλι εκεί; Δεν φταίμε εμείς παιδιά», είπε η παρουσιάστρια όλο νόημα, λίγο καιρό μετά τον χωρισμό της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου από τον Στάθη Σχίζα.

Δες επίσης: Στάθης Σχίζας για Breakfast @ Star: «Μη δημιουργούμε θέματα χωρίς να υπάρχουν»

Read More

And More