Ελεονώρα Μελέτη: Αποχαιρέτησε μέσω skype τους συνεργάτες της στο Mega – «Η τηλεόραση θα μείνει στη ζωή μου»

Εκτός εκπομπής η Ελεονώρα Μελέτη, μετά από σχετική ανακοίνωση για απομάκρυνση των υποψηφίων των ευρωεκλογών από την τηλεόραση.

Το πρωί της Πέμπτης 18 Απριλίου ο Θανάσης Πάτρας καλημέρισε τους τηλεθεατές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ενώ αργότερα η Ελεονώρα Μελέτη εμφανίστηκε μέσω skype για να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές της, ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση για τις ευρωεκλογές.

Όσα είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα

«Αντιλαμβάνομαι – δεν είμαι 100% σίγουρη –  ότι πρέπει να βρίσκομαι στο επίκεντρο μιας επίθεσης την οποία εγώ δεν τη ζω γιατί συμβαίνει σε έναν μικρόκοσμο από τον οποίο απέχω εδώ και επτά χρόνια πολύ συνειδητά. Οι επιπτώσεις και οι κραδασμοί δεν έρχονται, δεν τους αισθάνομαι.

Το καταλαβαίνω από μηνύματα συμπόνιας και συμπαράστασης που μου στέλνουν πολλοί και στην αρχή δεν ήξερα γιατί γίνεται αυτό. Έχω τον στόχο μου, μένω προσηλωμένη σε αυτό, αδιαφορώ για οτιδήποτε δεν με αγγίζει και δεν με αφορά. Σεβαστές οι απόψεις του κόσμου, ο καθένας έχει τον τρόπο του να τις εκφράζει»

Με τη σειρά τους, οι συνεργάτες της Ελεονώρας Μελέτη της ευχήθηκαν καλή επιτυχία για τις ευρωεκλογές, ευχαριστώντας παράλληλα για τη φετινή τους συνεργασία στην πρωινή ζώνη του Mega…

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους, τον καθένα ξεχωριστά γιατί με την ιδιαίτερη προσωπικότητά του μου μάθατε πράγματα και είναι πολύ σημαντικό, κάθε φορά να παίρνεις κάτι από τους ανθρώπους. Ήταν μεγάλη μου χαρά να συνεργαστώ με όλους εσάς.

«Ένα τεράστιο ευχαριστώ και στον κόσμο για τα τρία αυτά χρόνια που ζήσαμε μαζί, τα οποία αποχαιρετώ στην παρούσα φάση, αλλά δεν έχω νεότερα ως προς την ανανέωση του τηλεοπτικού μας ραντεβού. Η τηλεόραση θα μείνει στη ζωή μου με οποιοδήποτε τρόπο, απλά με διαφορετικές συνθήκες. 

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη θα πω εγώ», κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη αφήνοντας ένα μεγάλο ερωτηματικό για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Read More

And More