Ελεονώρα Μελέτη: Έχει ακόμα έναν λόγο για να είναι ευτυχισμένη!

Τελικά, αυτή είναι η χρονιά της! Είναι η χρονιά που απ ΄ότι φαίνεται της έφερε ότι δεν της είχαν φέρει όλες οι υπόλοιπες χρονιές της ζωής της… Είναι η χρονιά που ήρθε με φόρα κι έκανε την Ελεονώρα Μελέτη να συνειδητοποιήσει το τι σημαίνει αληθινή, ουσιαστική απόλυτη ευτυχία.

Και φυσικά αναφέρομαι στο γεγονός ότι έγινε μανούλα και η μόλις λίγων μηνών κόρη της την έκανε να δει με άλλα μάτια την ζωή, αλλά και στο γεγονός ότι είχε την ευλογία να βρει τον άνθρωπό της. Τον άνθρωπο εκείνο που την έκανε να πιστέψει στο… “για πάντα” και μαζί να δημιουργήσουν μία υπέροχη οικογένεια.

Παρόλα αυτά, η Ελεονώρα έχει κι ακόμα έναν λόγο για να είναι τρισευτυχισμένη. Και ο λόγος αυτός δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι ήρθε… “Μετά τα Μεσάνυχτα” στους δέκτες μας και μας έκανε ν ΄αλλάξουμε μεταμεσονύχτιες, τηλεοπτικές συνήθειες.

Ναι, η γνωστή παρουσιάστρια έχει ακόμα έναν λόγο για να χαμογελά πλατιά, από την στιγμή που το φετινό της comeback στον Alpha, φαίνεται πως είναι ότι καλύτερο της έχει συμβεί. Και δεν είναι κάτι που… απλώς φαίνεται. Είναι και κάτι που αποδεικνύεται, μιας και καταγράφεται και στους πίνακες τηλεθέασης.

Με άλλα λόγια, η Ελεονώρα Μελέτη ήρθε… «Μετά τα Μεσάνυχτα» στο κανάλι της Κάντζας και κατάφερε να προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση, τόσο με τους ξεχωριστούς καλεσμένους της, όσο και με την απήχηση που σημείωσε το late night της στο τηλεοπτικό κοινό.

Εντυπωσιακά είναι ,λοιπόν, τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή της, η οποία διαγράφει μία τόσο δυναμική πορεία, η οποία και της χάρισε την νίκη της πρωτιάς στη μεταμεσονύκτια ζώνη.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, από τις 9 Οκτωβρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου, η εκπομπή της παρουσιάστριας του Alpha, ήταν πρώτη με ποσοστό τηλεθέασης 18,2% στο σύνολο κοινού και με 16,2% στο δυναμικό κοινό 18-54.

Το πιο πιστό κοινό της είναι οι γυναίκες ηλικίας 45-64, με το «Μετά τα μεσάνυχτα» να βρίσκεται στην 1η θέση των προτιμήσεών τους με ποσοστό 23,1%.

Αξίζει να σημειωθεί πως από την αρχή της σεζόν την εκπομπή έχουν παρακολουθήσει έστω και για1 λεπτό 1.105.000 τηλεθεατές!

 

Read More

And More