Ελεονώρα Μελέτη για Δημήτρη Παπανώτα: «Στενοχωρήθηκα πολύ γι’ αυτά που άκουσα για τη Νόνη Δούνια, είναι άδικο»

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα για τη Νόνη Δούνια σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη και την ομάδα της να τάσσονται κατά όσων είπε.

«Στενοχωρήθηκα πολύ γι’ αυτά που άκουσα για τη Νόνη, θα ήθελα να την υπερασπιστώ. Σέβομαι την άποψη του Δημήτρη Παπανώτα αλλά για τη Νόνη που τέθηκε αυτό που τέθηκε, είναι τουλάχιστον άδικο. Η Νόνη πέρα από μοντέλο, έχει υπάρξει και βουλευτής στο ελληνικό Κοινοβούλιο» ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη και η Νανά Παλαιτσάκη συμπλήρωσε: «Ο Δημήτρης Παπανώτας μιλά εξαιρετικά κακοποιητικά για τις γυναίκες. Είναι η δεύτερη φορά που αναφέρεται στη Νόνη μετά τη Μπέττυ Μαγγίρα», χαρακτηρίζοντας τα όσα είπε απαράδεκτα.

«Θα περιμένω να μας πει και ο ίδιος τι θα έκανε στην πολιτική γιατί ξέρω ότι θα τον ενδιέφερε» πρόσθεσε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ποιος είναι ο Δημήτρης και ο κάθε Δημήτρης για να βγαίνει να λέει αυτά τα πράγματα;» αναρωτήθηκε η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Μερικές φορές αδικεί τον εαυτό του με τον τρόπο που λέει κάποια πράγματα και σε κάποια άλλα μπορεί να έχει ένα ψήγμα αλήθειας. Όντως έχουμε δει στα ευρωψηφοδέλτια ανθρώπους που πραγματικά έχουμε απορήσει όλοι για ποιον λόγο έχουν επιλεγεί. Στη συγκεκριμένη, όμως, περίπτωση ήταν εξαιρετικά καυστικός και με ένα πρόσωπο που δε χρειαζόταν να είναι. Δεν υπάρχει λόγος να ανοίξει αυτή την κουβέντα» επεσήμανε στη συνέχεια η Ελεονώρα Μελέτη.

Με τη σειρά της, η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι σε καμία περίπτωση δεν έχει ο καθένας δικαίωμα από όσους βρίσκονται στην τηλεόραση να μιλά έτσι.

«Θεωρώ άδικο να μένει μόνο στην ταυτότητα του μόντελινγκ που είναι το 1990 και να έχει παρακάμψει και παραβλέψει, και να μην έχει δώσει χώρο στο να αναγνωρίσει η κοπέλα αυτή μετά το μόντελινγκ. Αυτό το σχόλιο έχει μέσα και έναν σεξισμό υπό την έννοια ότι υποστηρίζει στερεότυπα, όπως ότι τα μοντέλα είναι χαζά και δεν έχουν μόρφωση. Αυτό είναι που με ενοχλεί εμένα, όλοι από κάπου ξεκινάμε» ανέφερε, επίσης, η Ελεονώρα Μελέτη και κατέληξε πως «εγώ επιμένω ότι αν ο κόσμος τον αγαπάει είναι γιατί έχει έναν αφιλτράριστρο τρόπο να μεταφέρει τη σκέψη του, απλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτό το αφιλτράριστο δεν είναι και πάντα το σωστό».

Δες αναλυτικότερα όλα τα σχόλια στο βίντεο από το Mega Καλημέρα:

Read More

And More