Ελεονώρα Μελέτη για Φιλοθέη Μωβ: «Δεν επιτρέπεται να χαρακτηρίζεις έτσι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει»

Την έντονη διαφωνία της με τη στάση και τις δηλώσεις της Φιλοθέης Μωβ για τα δυο παιδιά του Αντώνη Βαρδή, Γιάννη και Καλλιστώ, εξέφρασε το πρωί της Παρασκευής 19/1 η Ελεονώρα Μελέτη.

Μετά την προβολή ενός βίντεο με τις τελευταίες δηλώσεις που έχουν κάνει ο Γιάννης και η Καλλιστώ Βαρδή καθώς και η Φιλοθέη Μώβ για την μεταξύ τους κόντρα, η Ελεονώρα Μελέτη πήρε θέση.

«Δε θέλω να μιλήσω για κάτι αρνητικό, αυτά λύνονται αλλού. Τα “τίποτα”, τα “σκουπίδια” τα αντιμετωπίζουμε με το να τα πετάμε» ήταν τα λόγια της Φιλοθέης Μώβ που έκαναν την Ελεονώρα Μελέτη να αντιδράσει.

«Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά, απαράδεκτη αυτοί οι χαρακτηρισμοί που ακούγονται. Δεν επιτρέπεται να αποκαλείς σκουπίδια και να υπονοείς ανθρώπους, παιδιά, ενός ανθρώπου που υποτίθεται έχεις αγαπήσει, έχεις παντρευτεί, υποτίθεται, υποτίθεται. Απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί να ακούγονται δημόσια.

Δε ξέρω τι έχει συμβεί σε αυτή την οικογένεια και δε με αφορά προσωπικά, αλλά είναι απαράδεκτοι χαρακτηρισμοί για να χαρακτηρίζεις – προς τα εκεί κατάλαβα ότι πάει – έτσι τα παιδιά του ανθρώπου που υποτίθεται ότι έχεις αγαπήσει τόσο πολύ στη ζωή σου» είπε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα.

Δες το σχετικό απόσπασμα στο 6.45′:

Read More

And More