Ελεονώρα Μελέτη για Κουτσελίνη – Συνατσάκη: «Έχω δει χιλιάδες φορές το απόσπασμα, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που βρίζει το παιδί της»

Τα όσα έγιναν χθες ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και στη Μαίρη Συνατσάκη, τις απαντήσεις και τα «καρφώματα» σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου.

Η Ελεονώρα Μελέτη σχολιάζοντας την κόντρα των δύο γυναικών, υποστήριξε ότι όσες φορές κι αν έχει δει το απόσπασμα από το Σπάτα live, δε βρίσκει το σημείο που η Μαίρη Συνατσάκη βρίζει το παιδί της Ζήνας Κουτσελίνη, όπως εκείνη είπε στις δηλώσεις της.

Ειδικότερα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε: «Η Μαίρη Συνατσάκη έκανε την αυτοκριτική της. Είπε ότι δεν της άρεσε το ύφος της, ότι είχε μία τηλεοπτικίλα, συμφωνώ και σε κάποια πράγματα με τον Σταμάτη Ντιν Νταν Ντον, από την άλλη όμως, ειλικρινά, έχω δει το απόσπασμα χιλιάδες φορές, δε μπορώ να βρω το κομμάτι που να πω ότι “σε αυτό το σημείο η Μαίρη βρίζει το παιδί της Ζήνας και όντως σχολιάζει τις πλαστικές”. Από άλλους, έχω ακούσει πολλά».

«Δεν ασπάζομαι τον όρο του Λιάγκα που είπε ότι είναι δημοσιογραφική αλητεία να φέρεις στην επικαιρότητα δηλώσεις από το παρελθόν, γιατί και ο άλλος μπορεί να το φέρει μέσα του όλα αυτά τα χρόνια. Να έχει μέσα του ένα απωθημένο. Τη Ζήνα την καταλαβαίνω. Όλοι έχουμε ακούσει κάτι χρόνια πριν, που το κουβαλάμε κι όταν βλέπουμε τον άλλον θέλουμε να του ορμίσουμε και ο άλλος δεν ξέρει γιατί θέλουμε να του ορμίσουμε γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Ελεονώρα Μελέτη.

«Ειλικρινά βρείτε τα μεταξύ σας! Όσοι έχετε ένα απωθημένο πάρτε ένα τηλέφωνο, λύστε το μεταξύ σας. Κάποια πράγματα δεν χρειάζεται να τα κάνουμε δημόσια. Εμείς τσιμπάμε και βάζουμε το δάχτυλο στο μέλι γιατί έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.

Δες το απόσπασμα στο 5.48′:

Read More

And More