Ελεονώρα Μελέτη για Μουτσινά: «Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος»

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Τριαντάφυλλος για τον Νίκο Μουτσινά, η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της έκαναν τα σχόλιά τους στο Mega Καλημέρα.

Αρχικά η παρουσιάστρια ρώτησε την Άννα Ζηρδέλη με χιούμορ, με πόσες χιλιάδες ευρώ θα συνεργαζόταν με τον Νίκο Μουτσινά. Στη συνέχεια, το ίδιο ερώτημα έθεσε και στον αρχισυντάκτη της εκπομπής, Βασίλη Γρηγορόπουλο, με τον ίδιο να απαντά όλο νόημα: «Αν είναι να μου διδάξει ο Νίκος Μουτσινάς τη νέα τηλεόραση που δεν ξέρει κανείς μας παρά μόνο αυτός, θα πλήρωνα κιόλας».

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ θα έλεγα στον Τριαντάφυλλο να μην παίρνει και τόσο πολύ στα σοβαρά αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς. Αν πάρει ο καθένας αυτά που λέει ο Νίκος Μουτσινάς στην εκπομπή του στα σοβαρά, δεν θα του μιλάει άνθρωπος στο τέλος»

«Εδώ ο Μουτσινάς δεν παίρνει στα σοβαρά αυτά που λέει και θα τα πάρει ο Τριαντάφυλλος. Αυτό είναι αυταπόδεικτο», είπε στη συνέχεια ο Κώστας Τσουρός.

«Ας χαλαρώσουμε λιγάκι…», κατέληξε η παρουσιάστρια του Mega και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Να σου θυμίσουμε ότι χθες, ο Νίκος Μουτσινάς «δίκασε» την Ελεονώρα Μελέτη και τους συνεργάτες της, αφήνοντας αιχμές για… κόπια του Mega Καλημέρα με το Happy Day. (Δες εδώ περισσότερα)

Read More

And More