Νίκος Μουτσινάς: «Δίκασε» τη Μελέτη με το… Happy Day – «Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, δεν είναι ωραίο το copy paste»

Τα όσα είπε ο Τάσος Σοφρωνίου στη χθεσινή του εμφάνιση στον Νίκο Μουτσινά και στο «Καλό Μεσημεράκι» σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης 10/11 η Ελεονώρα Μελέτη, με τον Κώστα Τσουρό, την Άννα Ζηρδέλη και τον Θανάση Πάτρα στο Mega Καλημέρα.

Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της «έσφαξαν» με το… γάντι τον κριτή του GNTM, με αφορμή το γεγονός ότι εξέφρασε την επιθυμία του να παρουσιάσει μία πολιτική εκπομπή καθώς έχει ως χόμπι τη διπλωματία.

Αμέσως μετά την προβολή των σχολίων, ο Νίκος Μουτσινάς «δίκασε» την Ελεονώρα Μελέτη και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας βάζοντας το τραγούδι των τίτλων αρχής του… Happy Day!

«Μπράβο! Ωραίο παιδιά… Happy! Όταν είναι στον αέρα το πρωτότυπο, τώρα όλοι οι υπόλοιποι αν πάμε να κάνουμε λίγο copy paste δεν είναι ωραίο. Δεν εννοώ τίποτα, τα εννοώ όλα! Παρόλα αυτά, τι τους πείραξε τώρα; Κάτι έχουν πάθει με τα νεύρα. Τι παθαίνετε Ελεονώρα; Κάποια νεύρα με την ανθρωπότητα. Ηρεμήστε καλέ, να κάνουμε την εργασία μας να πάμε σπίτια μας.

Ότι δεν μπορεί ο Σοφρωνίου να σπουδάζει διπλωμάτης και να κάνει αυτό; Τι με νοιάζει; Δεν θα σπουδάσω διπλωματία… Την έχω από το πεζοδρόμιο. Αλλιώς τόσα χρόνια με τόσα κανάλια που ξαναπηγαίνουμε… Διπλωματία θέλει. Μην σας κάνει εντύπωση, μπορούμε να είμαστε πολλά πράγματα ταυτόχρονα» είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

Read More

And More