Ελεονώρα Μελέτη για Νταλάρα: «Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά είπαμε ότι οι ρεπόρτερ δεν έπρεπε να πάνε»

Τον διάλογο όλο νόημα που είχε ο Γιώργος Νταλάρας με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη στην τελευταία εμφάνισή του στο Παλλάς σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, το πρωί της Πέμπτης 25 Ιανουαρίου.

Η Αφροδίτη Γραμμέλη γνωστοποίησε ότι ο ερμηνευτής θα βρεθεί αυτήν την Παρασκευή το απόγευμα σε ραδιοφωνικό σταθμό για να μιλήσει για τον Βασίλη Τσιτσάνη και για ό,τι άλλο ερωτηθεί.

Έτσι στο Mega Καλημέρα ξεκίνησε μία κουβέντα για το αν ο Γιώργος Νταλάρας που αποτελεί το hot πρόσωπο των ημερών συνεχίζει όλη την «κόντρα» με τους δημοσιογράφους ή όχι.

«Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε ποιοι θα στείλουν κάμερα και ποιοι όχι έξω από το ραδιοφωνικό σταθμό. Εγώ δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να στείλουμε κάμερα και έχω και πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις στο μυαλό μου. Εννοείται, γιατί να μην πάμε; Εμείς κατ’ αρχάς δεν ακυρώσαμε ποτέ τους λόγους για τους οποίους στέλνουμε ρεπόρτερ στα θέματα. Δεν ήμασταν από αυτούς που έπαιξαν το θέμα και μετά λέγαμε ότι τα παιδιά δεν έπρεπε να πάνε εκεί. Σαφώς και τα παιδιά θα πήγαιναν οπουδήποτε υπάρχει ρεπορτάζ και πρέπει να το υπηρετήσουν. Τα παιδιά δεν ξυπνάνε μόνα τους για να πάνε στον κ. Νταλάρα» είπε χαρακτηριστικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Σου θυμίζουμε, ότι μία από τις παρουσιάστριες που στήριξαν ανοιχτά τον Γιώργο Νταλάρα και το ξέσπασμά του προς τους δημοσιογράφους ήταν και η Ναταλία Γερμανού, η εκπομπή της οποίας είχε στείλει ρεπόρτερ έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό. 

Read More

And More