Ελεονώρα Μελέτη: «Καρφώνει» την Ηλιάνα Παπαγεωργίου – «Η ευγένεια είναι κάτι έμφυτο, θα μπορούσε να εξηγήσει στη ρεπόρτερ με τρόπο»

Τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και τον λόγο που δεν μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το πάρτι γενεθλίων της σχολίασαν στο Mega Καλημέρα, με την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει μία τοποθέτηση περί ευγένειας.

 Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στη ρεπόρτερ της εκπομπής, Βασιλική Μπασιούρη, η οποία βρισκόταν τόσο έξω από το πάρτι γενεθλίων της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, όσο και στις χθεσινές δηλώσεις της.

«Κατ’ αρχάς να πούμε, ότι η δημοσιογράφος δεν έχει ύφος. Γιατί ακούστηκε ότι τη ρώτησε με ύφος. Είναι συνεργάτιδα της εκπομπής μας και είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα που από την ευγένεια και μόνο που έχει όταν σου κάνει ερωτήσεις, θέλεις να της απαντήσεις. Μιας και μιλάμε για ευγένεια που είναι κάτι έμφυτο…

Έτσι όμορφα και γλυκά που εξήγησε η Ηλιάνα για ποιον λόγο δεν ήθελε να μιλήσει, γιατί ήταν πολύ κουρασμένη μετά από ένα 7ωρο πάρτι και είναι λογικό και εξαιρετικά κατανοητό, το ίδιο και η Βασιλική μετά από 12 ώρες βάρδια ήταν κι εκείνη κουρασμένη και περίμενε να πάρει μία δήλωση. Θα μπορούσε με αυτόν τον ευγενικό τρόπο να της εξηγήσει -δεν ξέρω αν έγινε off camera, σίγουρα δεν έγινε on camera- ότι θα μιλήσει μία άλλη μέρα. Τα πράγματα θέλουν τρόπο, δε θέλουν κόπο» είπε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Τότε, η Αφροδίτη Γραμμέλη εξήγησε ότι την επόμενη ημέρα από το πάρτι της, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου της τηλεφώνησε και της είπε ότι ήταν πολύ ζαλισμένη για να μιλήσει στις κάμερες.

Λίγο αργότερα, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε: «Όταν είσαι πιωμένος, εκεί βγαίνει ο πραγματικός σου χαρακτήρας λέει η επιστήμη» και αναρωτήθηκε καταλήγοντας: «Πώς το θυμόταν μετά από τέτοιο ξενύχτι και τέτοιο ποτό;».

Read More

And More