Ελεονώρα Μελέτη: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» – Τα πρώτα λόγια μετά την αποχώρησή της από το «Mega Καλημέρα»

Εκτός Mega Καλημέρα η Ελεονώρα Μελέτη η οποία σήμερα Πέμπτη 18 Απριλίου αποχαιρέτησε τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές της για τη συμμετοχή της στις Ευρωεκλογές. 

Μιλώντας στους δημοσιογράφος η Ελεονώρα Μελέτη ανέφερε: «Αν δεν εκλεγώ, δεν θα ξεκινήσω να κάνω καριέρα πολιτικού», δήλωσε η παρουσιάστρια.

Η Ελεονώρα Μελέτη έδωσε νέο ραντεβού με τους τηλεθεατές, εκφράζοντας την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση: «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη σίγουρα, αλλά ακόμα δεν ξέρω τι και πώς για να σας ανακοινώσω. Βασικά και να ήξερα, προέχουν άλλα πράγματα».

Όσο για την αντίδραση του συζύγου της, Θοδωρή Μαροσούλη στην υποψηφιότητά της: «Ο σύζυγός μου είναι της άποψης να κάνεις πάντα αυτό που λέει η ψυχή σου», απάντησε η Ελεονώρα Μελέτη.

Ενώ κατέληξε: «Δεν το αντιμετωπίζω ως πολιτική. Η προσέγγισή μου είναι ανθρωπιστική – κοινωνική. Δεν είμαι πολιτικός, είναι η ατζέντα η συγκεκριμένη που με βάζει να κάνω αυτή την προσπάθεια. Η πολιτική θα μπει εάν εκλεγώ και θα πρέπει να την ασκήσω», είπε η Ελεονώρα Μελέτη για την υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές.

Read More

And More