Ελεονώρα Μελέτη σε Θάνο Τζήμερο: «Την πραμάτεια μας την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις»

Στο Mega Καλημέρα φιλοξενήθηκε ο Θάνος Τζήμερος, το πρωί της Τετάρτης 5 Ιουλίου. Αφορμή η ανάρτησή του για την Τζώρτζια Κεφαλά και τη στιλιστική της επιλογή στην ορκωμοσία της νέας Βουλής, αλλά και τα όσα είχε γράψει πριν από μερικές ημέρες για τη Σοφία Ζαχαράκη που τοποθετήθηκε στο Υπουργείο Οικογένειας.

Η ζωντανή σύνδεση ξεκίνησε με ένταση, όταν ο Θάνος Τζήμερος προέτρεψε την εκπομπή να αλλάξει τον τίτλο που είχε επιλέξει για το θέμα. «Είμαι πολύ καλά και θα ήμουν πολύ καλύτερα, αν κάνατε δημοσιογραφία και όχι λασπολογία. Αναφέρομαι και στη δική σας εκπομπή. Διαβάζω τη λεζάντα σας και είναι άλλο πράγμα να διαψεύδει αυτός που κατήγγειλε και άλλο να διαψεύδει ο καταγγελόμενος. Χθες δεν είχατε εμένα στην παρέα σας και βάλατε λεζάντες οι οποίες αφορούν μία ψευδή αναφορά» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε λίγο αργότερα:

«Είναι άλλα τα σημαντικά και για να το κλείσουμε. Ένας άνθρωπος πρέπει να ξέρει ότι ντύνεται διαφορετικά στην πλαζ, διαφορετικά ντύνεται στο πλαζ δίπλα στην πλαζ και διαφορετικά ντύνεται σε ένα μπαρ στο Σύνταγμα, διαφορετικά στον γάμο, αλλιώς στην κηδεία και αλλιώς στη Βουλή. Αν είναι πάνω από 12 χρονών και δεν το ξέρει, υπάρχει πρόβλημα».

Η συζήτηση συνεχίστηκε σε υψηλούς τόνους και ο Θάνος Τζήμερος θέλησε να πάει στο θέμα που προέκυψε μετά την ανάρτησή του για τη Σοφία Ζαχαράκη. «Το κανάλι σας την προεκλογική περίοδο δεν δέχτηκε να φιλοξενήσει κανέναν εκπρόσωπο της Ελληνικής Δημιουργίας» είπε ο Θάνος Τζήμερος, με την Ελεονώρα Μελέτη να αρνείται να μπει σε αυτήν την κουβέντα καθώς είναι πράγματα τα οποία δεν γνωρίζει.

«Σας καλέσαμε στην εκπομπή μας, θέλετε να πείτε για την εκπομπή μας; Δεν είμαστε το κανάλι. Πάρτε τηλέφωνο τους αρμόδιους αν θέλετε να παραπονεθείτε, δεν είμαστε εξυπηρέτηση πελατών. Δεν είναι παρόντες οι άνθρωποι που πρέπει να υπερασπιστούν τον εαυτό τους κι αυτό που γίνεται είναι προσβλητικό» σημείωσε η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα.

«Καταλαβαίνω ότι πρέπει να πουλήσετε την πραμάτεια σας. Και η πραμάτεια σας είναι τηλεθέαση. Η τηλεθέαση θέλει συγκρούσεις» ανταπάντησε ο Θάνος Τζήμερος και η Ελεονώρα Μελέτη κατέληξε: «Εμείς την πραμάτεια μας την πουλάμε με αξιοπρέπεια και όχι με βαρύγδουπες δηλώσεις για να γίνουμε θέμα».

Δες όλο το απόσπασμα παρακάτω:

Read More

And More