Επώνυμοι και αθλητές που συμμετείχαν στον 13ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας – Φωτογραφίες

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Με αρκετούς επώνυμους και καλλιτέχνες ανάμεσα στο πλήθος των δρομέων, ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 13ος Ημιμαραθώνιος της Αθήνας που διεξήχθη σήμερα, Κυριακή 9 Μαρτίου. 

Ο Λούκα Ντράγκος Ποπ πήρε την πρώτη θέση. Ο Ρουμάνος δρομέας, κάλυψε την απόσταση σε μία ώρα τέσσερα λεπτά και 49 δευτερόλεπτα, αφήνοντας στην 2η θέση τον Ντάριο Ιβανόφσκι από την Βόρεια Μακεδονία, ο οποίος τερμάτισε σε 1:05.19.

Ο Νίκος Σταμούλης τερμάτισε στην 3η θέση στον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και αναδείχθηκε Πανελληνιονίκης.

Στις γυναίκες, η Αναστασία Μαρινάκου έκοψε πρώτη το νήμα, καλύπτοντας την απόσταση σε μία ώρα, 14 λεπτά και 16 δευτερόλεπτα, ενώ το βάθρο συμπλήρωσαν, η Μαρινέλα Νίνεβα από την Βουλγαρία και η Ειρήνη Τσουράκη.

Ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας έδωσε το σήμα έναρξης για τον Ημιμαραθώνιο Αθήνας στα 2025.5 χιλιόμετρα, έχοντας δίπλα του την Βασιλική Μιλλούση. 

Ο Πάνος Βλάχος, ο Μάνος Πανταζής και ο Γιώργος Καράβας με την Ραφαέλα Ψαρρού, ήταν μερικοί μόνο από τους επώνυμους που συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο.

Φωτογραφίες: NDP

 

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164