Έτοιμο το δέντρο της Ελένης! Τα παιδιά, το instagram και το… πρόβλημα

Χριστούγεννα ήρθαν πάλι, όπως θα έλεγε κλασικά τέτοια εποχή και η Δέσποινα Βανδή! Κι από την στιγμή που στόλισε το δέντρο της και η Ελένη Μενεγάκη, ε τότε μπορούμε να πούμε πως κι επισήμως ξεκίνησε η εορταστική περίοδος.

Όπως συμβαίνει και στα σπίτια όλων μας, η χθεσινή μέρα ήταν μέρα γιορτής για την ωραία Ελένη, μιας και μαζί με τα παιδιά της και τους φίλους τους, τον Μάκη της και όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα, ξεκίνησαν να στολίζουν το σπίτι τους και φυσικά το χριστουγεννιάτικο δέντρο, το οποίο είναι αυτές τις ημέρες το όνειρο όλων των παιδιών. Ακόμη και των πιο μεγάλων.

Όλα αυτά φυσικά μας τα αποκάλυψε σήμερα η ίδια η Ελένη μέσα από την μεσημεριανή εκπομπή της στον Alpha, όπου η αφήγησή της, ήταν πραγματικά απολαυστική. Γιατί υπήρξαν και… παρατράγουδα!

«…Ήταν η μέρα μας χτες. Είχε πολύ γλυκό καιρό και είναι η μέρα που μαζεύουμε και φίλους των παιδιών. Είναι μεγάλο το δέντρο και μετά από τόσα χρόνια πους στολίζω, καταλαβαίνετε πόσα στολίδια υπάρχουν… Η χαρά των παιδιών που ανεβαίνουν στα σκαλάκια και βάζει όπου θέλει το καθένα στολιδάκια είναι απίστευτη», ήταν τα πρώτα λόγια της λαμπερής παρουσιάστριας, η οποία ξεκίνησε να μας εξιστορεί με μεγάλη χαρά τα όσα έγιναν χθες στο σπίτι της και έσπευσε να διευκρινήσει:

“Καλά, αν αναρωτιέστε τώρα, γιατί δεν ανέβασα καμία φωτογραφία στα social, στο instagram, η αλήθεια είναι, ότι αμέσως μετά έπεσα λιπόθυμη από την κούραση!».

Και επειδή πάντα υπάρχουν κι… εμπλοκές σε τέτοιες μέρες και τέτοιες καταστάσεις, η Ελένη φρόντισε να μοιραστεί μαζί μας και το… πρόβλημα που δημιουργήθηκε χθες κι έπρεπε να λύσει!

«…Θυμάστε που σας έλεγα το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε κάθε χρόνο για το ποιος θα βάλει το αστέρι; Εγώ το έβαλα χτες το αστέρι! Όλοι ψάχναμε τα αστέρια και ήμασταν έτοιμοι να πέσουμε σε κλάματα… Όταν είδα ότι ηρέμησε το σύστημα και άδειασε το σπίτι λέω: “Φέρε να βάλουμε ένα αστέρι πάνω να πούμε ότι το έβαλε ο Άγιος Βασίλης γιατί θα πλακωθούνε και θα χαλάσει η μέρα”…»

 

Read More

And More