Εβελίνα Νικόλιζα κατά Περικλή Κονδυλάτου: «Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι»

Αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος για τις γυναίκες με παραπανίσια κιλά. (Δες αναλυτικά όσα είπε ο σχεδιαστής κοσμημάτων)

Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων τάχθηκε κατά του body positive κινήματος, τονίζοντας πως: «Δεν γίνεται να βλέπουμε διαφημίσεις με υπέρβαρες γυναίκες που να μας δείχνουν ότι το πρότυπο είναι μία γυναίκα 100 κιλά που τα πετάει κι έξω.

Τις εν λόγω δηλώσεις θέλησε να σχολιάσει η Εβελίνα Νικόλιζα, η οποία προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντας ένα αυστηρό μήνυμα.

«Δεν έχει πρόβλημα με τα παραπάνω κιλά. Λογικά θα έχει και μία ξαδέρφη με παραπάνω κιλά. “Αρκεί να μην προκαλούν”. Το λίπος στο σώμα δεν είναι τόσο πρόβλημα, το λίπος στο μυαλό είναι. Κανένας δεν προσπαθεί να επιβάλλει τα κιλά του επειδή τολμάει να κυκλοφορεί στον δρόμο και να φοράει ό,τι θέλει. Λογικά δεν έχει ακούσει τη λέξη “συμπερίληψη”. Φαν φακτ που θα τον σοκάρει. Δεν φοράνε μόνο οι αδύνατες σερβιέτες», έγραψε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Read More

And More