Εβελίνα Παπούλια: Έφαγα πολύ “ξύλο” την εποχή των “Δύο Ξένων” από τους δημοσιογράφους” (βίντεο)

Η Εβελίνα Παπούλια φιλοξενούμενη στην εκπομπή Dot μίλησε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο για την παρουσία της στο ραδιόφωνο ως ραδιοφωνική παραγωγός,απάντησε για την εποχή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά Δύο ξένοι καθώς και για τις συμμαθήτριες της, Τατιάνα Στεφανίδου και την Τζένη Μπαλατσινού.

“Στο ραδιόφωνο είμαι ο εαυτός μου, σε αντίθεση με τις κάμερες” που όπως είπε αισθάνεται φοβισμένη και επιφυλακτική με τις απαντήσεις που καλείται να δώσει στους δημοσιογράφους.

Μιλώντας η δημοφιλής ηθοποιός για την περίοδο που η σειρά Δύο Ξένοι είχε τεράστια απήχηση στο κοινό είπε : “Την εποχή των Δύο ξένων έφαγα πολύ ξύλο από τους δημοσιογράφους. Τότε ήταν παρεμβατικό όλο αυτό, τώρα υπάρχει μεγαλύτερη ευγένεια από τους δημοσιογράφους”.

Ήταν 19 χρονών, όταν έφυγε από την Ελλάδα, για να συνεχίσει τις σπουδές της στο χορό στην Αμερική. Ένιωσε όπως είπε ότι εκεί ήταν το σπίτι της. Έζησε 4 χρόνια στην Νέα Υόρκη. Αναγκάστηκε να γυρίσει Ελλάδα, λόγω του ότι δεν μπορούσε να ανανεώσει τη βίζα της.
“Από το χορό που ήταν το πάθος της βρέθηκε στο μονοπάτι του θεάτρου”, όπως δήλωσε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ DOT.
Εκείνο που δεν της άρεσε και αηδίαζε στην αρχή ήταν το φιλί που έπρεπε να δώσει ο ηθοποιός, λόγω του ρόλου του. “Αηδιάζα με το φιλί.Όταν έδωσα το πρώτο φιλί στο θέατρο, έπαθα λίγο, μετά αναφυλαξία”όπως χαρακτηριστικά είπε η Εβελίνα Παπούλια.

“Ημουν συμμαθήτρια με την Τατιάνα Στεφανίδου στο χορό, στην σχολή της Πέτροβα. Η Τζένη Μπαλατσινού ήταν συμμαθήτριά μου στο σχολείο. Η Τζένη έπαιζε τένις και ο μπαμπάς της Τατιάνας ήταν πρόεδρος αντισφαίρισης στον Πανελλήνιο και έτσι κάναμε παρέα”. 

Ήμασταν τελείως διαφορετικές με την Τατιάνα. Τεχνικά ήταν πάρα πολύ καλή, εγώ ήμουν πιο εκφραστική στον χορό. Με τη Τζένη ήμασταν μέτριες μαθήτριες, αλλά μπορεί να ήταν καλύτερη από μένα. Εγώ δεν ήμουν καλή μαθήτρια. Έχουμε ένα κοινό οι τρεις μας, από αλλού ξεκινήσαμε και αλλού βρεθήκαμε”δήλωσε η όμορφη ηθοποιός.

 

Η Εβελίνα Παπούλια περιέγραψε ένα περιστατικό που την έκανε να νιώσει άβολα όταν βρέθηκε στο νοσοκομείο για ένα κοντινό της πρόσωπο και ένα άτομο της ζήτησε εκείνη τη δύσκολη στιγμή να πει ένα αστείο ως Μαρίνα Κουντουράτου απο το ρόλο της στους Δύο ξένους.


“Με ενόχλησε αυτό που έγινε στο νοσοκομείο τότε ,με πλησίασε κάποιος για να του πω ένα αστείο, σε μία δύσκολη στιγμή. Τότε ενοχλήθηκα πολύ, πάγωσα” είπε η Εβελίνα Παπούλια.

Read More

And More