Φαίη Σκορδά: Ενοχλημένη τα μάλα με το Γιώργο Μαυρίδη και το καλύτερο; Δεν το κρύβει!

Αναμφισβήτητα, αυτή η εποχή που διανύουμε, είναι μία εποχή… εξωστρέφειας για την Φαίη Σκορδά και πιο συγκεκριμένα είναι μία εποχή τηλεοπτικής… εξωστρέφειας, μιας κι όσο περνούν οι μέρες, τόσο η ανάγκη της Φαίης να λέει ότι σκέφτεται και να εκφράζεται ελεύθερα μέσα από το “Πρωινό” της, όλο και μεγαλώνει!

Αίφνης η Φαίη έχει περάσει στη τηλεοπτική αντεπίθεση κι έχει καθημερινά έντονο δημόσιο λόγο κι άποψη και πρέπει να σου πω λατρεμένη, πως μ ΄αρέσει πολύ! Και σαφέστατα μ ΄αρέσει πολύ, πολύ περισσότερο από την εποχή εκείνη που το γλυκό κορίτσι του ΑΝΤ1, είχε αποφασίσει μόνο να χαμογελά και να μην εκφέρει άποψη για ό,τι κι όποιον σχολιαζόταν στην εκπομπή της από τους συνεργάτες της.

Κάπως έτσι και σήμερα μας εξέπληξε όταν αποφάσισε να σχολιάσει με άκρως βιτριολικό τρόπο τον Γιώργο Μαυρίδη. Ναι, η Φαίη δεν δίστασε με… συνοπτικές διαδικασίες να “καρφώσει” on air τον γνωστό παρουσιαστή, δείχνοντας το πόσο την έχει ενοχλήσει η στάση του απέναντί της.

Πως ξεκίνησαν όλα; Όλα ξεκίνησαν από την στιγμή που ο Άρης Καβατζίκης θέλησε να αναφέρει στην εκπομπή, το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα του παρουσιαστή στον ΑΝΤ1 και πως θα αναλάβει την παρουσίαση του άκρως φιλόδοξου πρότζεκτ “Ninja Warrior”.

Τότε ακριβώς η Φαίη παρεμβαίνει και κάνει την παρακάτω δήλωση, η οποία μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό και εννοείται πως στη συνέχεια συζητήθηκε ποικιλοτρόπως:

“…Καλά, ας έρθει πρώτα στο “Πρωινό” που δεν ήρθε ποτέ και βλέπουμε. Παιδιά, δεν έχει ξαναγίνει αυτό. Ήταν ο τρίτος από το “Nomads”. Παιδιά δεν ήρθε ποτέ… Δεν ξέρω μετά τι έγινε, δεν ρώτησα…”!

Αυτά είναι! Και τώρα που το σκέφτομαι; Εδώ κολλάει και το γνωστό ότι “αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες”! Τα όποια περαιτέρω συμπεράσματα, δικά σας…

Read More

And More