Φαίη Σκορδά για Γιάννη Στάνκογλου και Σίσσυ Χρηστίδου: «Το είχα ακούσει από την αρχή της σεζόν, να πω ψέματα;»

Η Φαίη Σκορδά, με αφορμή τις φήμες για σχέση μεταξύ του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου θέλησε να κάνει μία τοποθέτηση, αφού και η ίδια δέχτηκε μηνύματα όταν τόνισε πως δεν είναι η νέα σύντροφος του ηθοποιού.

Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time», αφού παρακολούθησε τις δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου αλλά και τα όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αποκάλυψε πως και η ίδια γνώριζε εδώ και μήνες το συγκεκριμένο θέμα.

«Εχθές έκαναν αναπαραγωγή μέχρι και αυτό που είπες εσύ (Λάμπρο Κωνσταντάρα) και έγινε και πρωτοσέλιδο κάπου. Στη συνέχεια έγραψαν ότι ήταν χιουμοριστικό, είπαν ότι βγήκα να πω ότι δεν είμαι η σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου.

Εγώ έχω ακούσει κάποια πράγματα για κάποια άλλα πρόσωπα, δεν τα ξέρω όμως και δεν τα έχω δει με τα μάτια μου. Έχω ακούσει και το συγκεκριμένο και μάλιστα από τις αρχές της σεζόν. Να πω ψέματα; Αυτό που λέει η Τίνα το έχω ακούσει. Μια εκπομπή θα κριθεί από όλα όσα έχει πει κατά καιρούς και το αν είναι μπαρουφολογίες και από το ποιο πρόσωπο λέει το ρεπορτάζ. Ας αφήσουμε τον καιρό να δείξει», είπε η Φαίη Σκορδά χωρίς να αναφέρει το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου.

Διάβασε επίσης: Σίσσυ Χρηστίδου – Γιάννης Στάνκογλου: Πώς προέκυψαν οι φήμες για τη σχέση τους – Τι απαντά το περιβάλλον της παρουσιάστριας

Read More

And More