Σίσσυ Χρηστίδου – Γιάννης Στάνκογλου: Πώς προέκυψαν οι φήμες για τη σχέση τους – Τι απαντά το περιβάλλον της παρουσιάστριας

Πολύ έντονες ήταν οι φήμες για τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου από το πρωί της Δευτέρας 4/12. Όλα ξεκίνησαν από την αποκάλυψη της Τίνας Μεσσαροπούλου στο Happy Day, η οποία ανέφερε πως η γυναίκα που έχει μπει στη ζωή του είναι άνθρωπος από τον χώρο της τηλεόρασης. Ακολούθησε η χιουμοριστική διάψευση της Φαίης Σκορδα και η αναφορά του Γιώργου Λιάγκα ότι «αυτή η σχέση είναι γνωστή εδώ και καιρό».

Σημερινό ανυπόγραφο πρωτοσέλιδο της Espresso αναφέρει το όνομα της Σίσσυς Χρηστίδου ως τη νέα σχέση του Γιάννη Στάνκογλου.

Πώς ξεκίνησαν όλα

Σύμφωνα με το περιβάλλον της Σίσσυς Χρηστίδου, οι ψευδείς φήμες ότι είναι η νέα σύντροφος του Γιάννη Στάνκογλου ξεκίνησαν από την εμφάνισή της στην Επίδαυρο στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Τότε, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με μέλη της ομάδας του «Χαμογέλα και πάλι» είχαν παρακολουθήσει τον ηθοποιό στην παράσταση «Οιδίπους Τύρρανος». Σκοπός τους τότε ήταν τον «κλείσουν» τον Γιάννη Στάνκογλου ως πρώτο καλεσμένο στην πρεμιέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Κάτι που έγινε κιόλας.

Σίσσυ Χρηστίδου και Γιάννης Στάνκογλου γνωρίζονται μόνο κοινωνικά, καθώς έχουν συναντηθεί μόλις δύο φορές: μία στο θέατρο και μία στην εκπομπή.

Η ανάρτηση όλο νόημα της Σίσσυς Xρηστίδου

Το βράδυ της Δευτέρας, η παρουσιάστρια ανέβασε ένα story όλο νόημα στο Instagram. «Ένα ψέμα κάνει τον μισό γύρο του κόσμου μέχρι η αλήθεια να φορέσει τα παπούτσια της» έγραψε.

Read More

And More