Φαίη Σκορδά: «Ήρθα σε πολύ άβολη θέση με την ερώτηση, αυτός είναι ένας αξιόλογος δημοσιογράφος»

Την συνέντευξή που παραχώρησε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην εκπομπή «Στούντιο 4» σχολίασαν η Φαίη Σκορδά και οι συνεργάτες της την Τρίτη 13/6. Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Πρωινό μας» αναφέρθηκε στην ενόχληση της τραγουδίστριας με ερώτηση που τέθηκε στον πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, σχετικά με το αν στενοχωρήθηκε που δεν θα γίνει σύντομα παππούς μετά το διαζύγιο της κόρης του, από τον Σπύρο Δημητρίου.

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη δήλωση, η Φαίη Σκορδά διηγήθηκε στους συνεργάτες της μια δική της εμπειρία, όταν δέχτηκε μια ερώτηση από δημοσιογράφο που την έφερε σε αμηχανία.

«Παλαιότερα μου είχε γίνει μια ερώτηση από έναν δημοσιογράφο και ήταν από τις πολύ λίγες στιγμές που ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Αυτός είναι ένας πολύ αξιόλογος δημοσιογράφος, αλλά με είχε φέρει σε πάρα πολύ άβολη θέση, που δύσκολα μου συμβαίνει αυτό. Εκείνο το έχω αφήσει στην άκρη, το θεωρώ μια πολύ άτυχη στιγμή. Η απάντηση που είχα δώσει τότε ήταν “να πας στη μαμά σου στο σπίτι και να της πεις ότι έκανα αυτή την ερώτηση στη Φαίη Σκορδά, να δούμε τι θα σου απαντήσει.

Δεν ήταν σωστή αυτή η απάντηση γιατί το πήγα επί προσωπικού. Και εκείνος έπαθε σοκ αλλά και εγώ που είδα μετά αυτό που είπα. Ξέχασα το Φαίη, ξέχασε το παρουσιάστρια, μου βγήκε το κανονικό μου. Υπάρχουν και κάποιες τέτοιες στιγμές», είπε η Φαίη Σκορδά. 

Read More

And More