Φαίη Σκορδά: Ξεκαθαρίζει για τα σενάρια που τη θέλουν να κάνει πρωινό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Φαίη Σκορδά θέλησε να ξεκαθαρίσει το πρωί της Πέμπτης 26/10 μέσα από την εκπομπή της «Fay’s Time» για τα δημοσιεύματα που τη θέλουν να κάνει πρωινή εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

«Παύει να είναι πια αστείο από τη στιγμή που ανοίγει τόσο πολύ η κουβέντα. Είναι φυσιολογικό – και το ξέρει πάρα πολύ καλά και ο Γρηγόρης – όταν πλησιάζει το τέλος ενός συμβολαίου και κάποιος κάνει τηλεοπτικό ρεπορτάζ, να το ψάξει», ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Φαίη Σκορδά.

«Αυτή η κουβέντα όμως με το MEGA υπήρχε από πέρσι. Εμείς λοιπόν το είχαμε συζητήσει στην εκπομπή από πέρσι σαν πληροφορία. Αν έχεις ζήτηση, Γρηγόρη μου, και σε θέλουν όλα τα κανάλια, δεν σε φταίω εγώ. Αν έχει βγει προς τα έξω η πληροφορία ότι τον καλοβλέπουν από το MEGA, οι δημοσιογράφοι το ψάχνουν», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Εγώ κάνοντας πλάκα, σαφώς αναφέρθηκα σε αυτή τη συνάντησή μας με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ήταν μια συνάντηση στο αεροδρόμιο, όπως είχα πει που συζητούσαμε για το πως ήταν παλιά τα πρωινά, πως είναι σήμερα, πως έχουν εξελιχθεί. Όντως έχει αλλάξει η δομή των πρωινών εκπομπών.

Η βάση τους ήταν παλαιότερα η ψυχαγωγία, και αυτές τις εκπομπές αγαπάω πολύ και εγώ και ο Γρηγόρης. Λέγαμε τι ωραία θα ήταν να κάναμε μαζί πρωινό, σε μια φιλική κουβέντα σε ρητορικό επίπεδο. Δεν μπορεί αυτό να το πάρει ένας δημοσιογράφος και να το κάνει στοιχείο ρεπορτάζ. Το λέω ξεκάθαρα. Μου αρέσουν οι ψυχαγωγικές εκπομπές όπως ήταν παλιά και αυτές που έκανε ο Γρηγόρης. Μέχρι εκεί. Τώρα αν κάτι ξέρουν που δεν το γνωρίζω εγώ ή ο Γρηγόρης εντάξει, μπορεί να έχουν μια πληροφορία» απάντησε η Φαίη Σκορδά.

 

«Για τη δική μου ιστορία έφυγα από ένα κανάλι και αποφάσισα μετά το τέλος του συμβολαίου μου που θα πάω. Σέβομαι απολύτως αυτό που λέει γιατί εγώ το έκανα πράξη» κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διάβασε επίσης:

Γιώργος Λιάγκας για Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Εγώ αν ήμουν στη θέση του, δεν θα άφηνα τις δύο εκπομπές για να κάνω πρωινό»

Read More

And More