Φαίη Σκορδά: Μάθαμε με ποιον παρέα θα περάσει τα Χριστούγεννα!

Χριστούγεννα, Χριστούγεννα, ευτυχισμένα δεν γίνονται, δεν γίνονται χωρίς εσένα… Αυτό το all time classic τραγούδι αφιερώνει κι αυτά τα Χριστούγεννα η Φαίη Σκορδά στους φανατικούς, τηλεοπτικούς της φίλους.

Τι θέλω να πω μ ΄αυτό; Πως οι γιορτές των Χριστουγέννων μπορεί να πλησιάζουν, όμως, όχι το “Πρωινό” δεν θα κατεβάσει ρολά και δεν θα πάει… διακοπές. Η καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή του ΑΝΤ1 θα παραμείνει στις τηλεοπτικές επάλξεις, προκειμένου να σερβίρει στους φίλους της, το πιο γλυκό, μυρωδάτο “Πρωινό”.

Απ ΄ότι έχουν πιάσει οι κεραίες μου, το “Πρωινό” του ΑΝΤ1 θα είναι κανονικά στον αέρα όλον αυτό τον γιορτινό μήνα, εκτός φυσικά από παραμονή, ανήμερα και δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων, όπου και πάλι η εκπομπή δεν θα λείψει.

Η Φαίη θα μας κερνάει.. μελομακάρονα και κουραμπιέδες, μόνο που η εκπομπή θα βγει στον αέρα μαγνητοσκοπημένη κι όχι live, για να μπορέσει φυσικά κι εκείνη όπως όλοι μας να κάνει Χριστούγεννα με τα παιδιά της, τους γονείς της και όλους όσους αγαπά.

Όπως κάθε χρόνο, σχεδιάζει να επισκεφτεί την γενέτηρά της, την Άνω Πορόια Σερρών και θα ζήσει ξέγνοιαστες στιγμές μαζί με τον Γιάννη, τον Δημήτρη, μιας και η Φαίη αγαπάει τις παραδόσεις του τόπου της και συμμετέχει σε όλα τα τοπικά έθιμα!

Επίσης εκεί, έχει πολλές φορές και την δυνατότητα να ζει αυτό που λέμε “μαγικά, λευκά Χριστούγεννα”!

Παρόλα αυτά, είμαι σε θέση να γνωρίζω το πως τα περάσει τα φετινά Χριστούγεννα η Φαίη κι από… τηλεοπτικής απόψεως.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου ,λοιπόν, η ξανθιά “βασίλισσα” του ΑΝΤ1 αυτά τα Χριστούγεννα θα τα ζήσει μαζί με την Πέγκυ Ζήνα, η οποία θα βρίσκεται στο πλατό της εκπομπής της, προσφέροντας στους τηλεθεατές μία σπέσιαλ, εορταστική εκπομπή.

Read More

And More