Φαίη Σκορδά σε Λάμπρο Κωνσταντάρα για Σοϊλέδη – Αντωνά: «Καταλαβαίνω ότι είσαι σε άβολη θέση γιατί είναι φίλοι σου»

Στο θέμα του χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη, καθώς και στα σχόλια που έγιναν από τον Δημήτρη Παπανώτα στο Happy Day σχολιάστηκαν στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά, το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Απριλίου.

«Ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής ήθελε να κάνει χιουμοράκι, θέλησε να αστειευτεί στην τηλεόραση, το θεώρησε πολύ έξυπνο. Βέβαια, όταν αφορά εμάς, μας θίγουν όλα. Όταν αφορά κάποιον άλλο, να αστειευτούμε, να πούμε τη μπούρδα μας: ότι έφυγε η μία και ήρθε η άλλη», σχολίασε αρχικά ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και πρόσθεσε:

«Καλό είναι με τα χρόνια εμπειρίας λίγο το κεφάλι μας να είναι ψύχραιμο. Όταν θέλουμε να κάνουμε καφροπλάκα, να την κάνουμε αλλά να τη δεχόμαστε και για τον εαυτό μας», τονίζοντας λίγο αργότερα ότι «όταν υπάρχει μία αιχμή ότι μπήκε άλλη στο σπίτι κι έγινε κάτι ξαφνικό, προφανώς δεν έγινε και κάτι αλλά αν αφορούσε εμάς, θα μας ενοχλούσε να αφήνονταν αιχμές».

Στη συνέχεια, η Φαίη Σκορδά είπε: «Δεν το είπε στα σοβαρά. Εγώ στο ρεπορτάζ μένω σε αυτά που είπε η Σταματίνα. Το είπε σαν αστείο. Το ότι το θεωρείς άκομψο, το ακούω αλλά δεν ειπώθηκε σαν τίτλος εκπομπής, δεν το είπε έτσι».

«Άμα δεν καταλαβαίνουμε τι σημαίνει ένα άκομψο αστείο, την ώρα που μιλάνε για κάτι σοβαρό…» συμπλήρωσε τότε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.

«Αυτή τη στιγμή με νοιάζει ένα αστείο που έκαναν σε μία εκπομπή, ή συζητάμε ένα θέμα που έχει να κάνει γι’ αυτόν τον χωρισμό;» αποκρίθηκε η Φαίη Σκορδά σε έντονο ύφος και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απάντησε «και τα δύο».

«Το σχόλιό μου είναι ότι δεν θέλω να σχολιάσω εντυπώσεις άλλων. Γιατί είναι μία εντύπωση που απέκτησε η Σταματίνα από τη συνομιλία με τη Μαρία» συνέχισε ο δημοσιογράφος.

«Καταλαβαίνω ότι είναι φίλοι σου και δεν θες -ούτε στα sites που φαντάζομαι ότι δεν έχεις μιλήσει με κανέναν-, να μεταφέρεις πράγματα και το σέβομαι. Άσε να δούμε εμείς οι υπόλοιποι την ουσία. Καταλαβαίνω ότι είσαι σε άβολη θέση γιατί είσαι πολύ κοντά και γιατί είναι φίλοι σου» πρόσθεσε η Φαίη Σκορδά.

Read More

And More