Φιλοθέη Μωβ: Η απάντηση στην Καλλιστώ Βαρδή μετά τις δηλώσεις της

Απάντηση στις δηλώσεις που έκανε η Καλλιστώ Βαρδή στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού έδωσε η Φιλοθέη Μωβ μέσα από την εκπομπή Mega Καλημέρα.

Μιλώντας στη δημοσιογράφο Γιάννα Ζημάλη, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Αντώνη Βαρδή, υποστήριξε πως:

«Προς τα αγαπημένα μου παιδιά που ξημεροβραδιάζονταν στα νοσοκομεία.

Τώρα που το λέτε, ίσως και να σας είχε αναθέσει ο Αντώνης τη διοργάνωση εκείνης συναυλίας το 2016 με την «Άγιος Πέτρος productions». Όσο για τα υπόλοιπα, κάποια στιγμή θα μιλήσω. ΥΓ. Να υπενθυμίσω ότι ο Αντώνης έφυγε από τη ζωή στις 2 Σεπτεμβρίου του 2014».

Δες το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

«Ο χαρακτήρας της κυρίας Σκιντζή άλλαξε το τελευταίο διάστημα που ήταν εν ζωή ο πατέρας μου. Όταν ήταν πολύ βαριά άρρωστος, είχε μια τρομακτική άρνηση να τον πάμε σε νοσοκομείο. Όσοι γιατροί ερχόντουσαν σπίτι, μας έλεγαν ότι πρέπει να νοσηλευτεί. Αυτός ο άνθρωπος άλλαξε ριζικά μετά την απώλεια του πατέρα μας. 

Έγινε ένας διαφορετικός άνθρωπος. Ίσως έδειξε τον πραγματικό της εαυτό. Δε γνωρίζω. Αυτό που ξέρω είναι ότι, εγώ και ο αδερφός μου, ήμασταν πάρα πολύ τίμιοι απέναντί της παρότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως ήθελε ο πατέρας μου. Επειδή νιώθαμε για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ευγνωμοσύνη για όσα του είχε προσφέρει, ο αδερφός μου έβαλε την υπογραφή του και υπέγραψε για έναν πολιτικό γάμο σε μια κατάσταση του πατέρα μου που δε μπορούσε να πάρει αποφάσεις για τη ζωή του» υποστήριξε μεταξύ άλλων η Καλλιστώ Βαρδή στη συνέντευξη της στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Read More

And More