Φωτεινή Ντεμίρη: «Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο μας με τον Χάρη Γρηγορόπουλο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, η Φωτεινή Ντεμίρη πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Το Ναυάγιο». 

Με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά, η Φωτεινή Ντεμίρη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρκά και αποκάλυψε τις δυσκολίες που έχει ένας γάμος 30 χρόνων, όπως ο δικός της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο.

«Είμαι καλή σύζυγος, είμαι μια καλή μητέρα. Έκανα ό.τι καλύτερο μπορούσα για την οικογένεια. Αφιερώθηκε ψυχείται και σώματι. Με τον σύζυγό μου είμαστε παντρεμένοι 30χρόνια. Δεν είναι εύκολο να ζήσεις με έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, με παιδιά και ιδιαίτερα όταν είσαι μέσα στη σύμβαση του γάμου. Αυτό τα κάνει πιο δύσκολα τα πράγματα. Εγώ είμαι κατά του γάμου.

Φυσικά και συμβιβάστηκα σε κάποια πράγματα για να μπορεί να υπάρχει η οικογένεια. Ήθελα να έχω μια οικογένεια για τα παιδιά, γιατί την είχαν ανάγκη. Και φυσικά υποχωρούσα σε πολλά πράγματα. Υπήρξαν κρίσεις στον γάμο που θα μπορούσαν να έχουν οδηγήσει στον χωρισμό. Ο γιος μου είναι 25 χρονών και η κόρη μου 27. Έχουν φύγει πια από το σπίτι. Φέτος έφυγε και ο γιος μας. Δουλεύουν. Ο γιος μας είναι ηθοποιός. Οπότε τώρα καλούμαι να αντιμετωπίσω μια καινούργια πραγματικότητα.

Πρέπει να επανατοποθετηθείς σαν άνθρωπος. Είσαι σε ένα σημείο που αλλάζουν όλα για σένα. Είμαι σε ένα σημείο που πραγματικά ψάχνω να βρω πάλι πια είμαι» είπε η Φωτεινή Ντεμίρη.

Read More

And More