Γ. Χρανιώτης-Μ. Πρίαμος: Έφυγαν για ‘Αγιο Δομίνικο και έκαναν δηλώσεις στις κάμερες! Τι τους περιμένει εκεί;

Το δισάκι τους στον ώμο για το δρόμο, για το δρόμο, με οδηγό πάντα την… καρύδα! Ο Γιώργος Χρανιώτης και ο Μάριος Πρίαμος, ο Μάριος Πρίαμος και ο Γιώργος Χρανιώτης έφυγαν για Άγιο Δομίνικο και μάλιστα; Έφτασαν κιόλας! Οι δύο περσινοί “Survivors” ως γνωστόν αναλαμβάνουν και πάλι δράση στο… αγριάλιτι του ΣΚΑΙ, με αφορμή την μεγάλη γιορτή της ένωσης των δύο ομάδων.

Τους περίμενε ,λοιπόν, στο αεροδρόμιο η κάμερα της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής “Φτιάξε καφέ να στα πω”, όπου τ ΄αγόρια προχώρησαν στις παρακάτω αποκαλύψεις, τις οποίες και παρακολουθήσαμε σήμερα πρωί-πρωί!

Ξεκινώντας από τον Γιώργο Χρανιώτη, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στις κάμερες χωρίς φόβο και με πολύ πάθος:

“…Έχω μια ανησυχία διαφορετικού τύπου γιατί τώρα πραγματικά δεν ξέρω τι μας περιμένει εκεί. Ξέρω σίγουρα ότι δεν θα υπάρχει ταλαιπωρία. Δεν το λέω με καμία έπαρση τώρα, σίγουρα με καμία προσωπική έπαρση, αλλά ομαδική έπαρση. Νομίζω ότι υπήρχαν πολύ πιο ενδιαφέροντες συνολικά χαρακτήρες στο δικό μας παιχνίδι απ’ ότι σε αυτό”, δήλωσε αρχικά και έσπευσε να συμπληρώσει:

“…Έχουν επικεντρωθεί μάλλον στο κάστινγκ στο αθλητικό κομμάτι και όχι στο κομμάτι της προσωπικότητας. Οπότε σίγουρα αθλητικά μάλλον, συνολικά και πάλι λέω, είναι καλύτεροι από εμάς, αλλά εμείς ίσως ήμασταν πιο αστείοι. Νομίζω ότι έχει χάσει λίγο αυτή τη σπιρτάδα, δεν συνέβη καμία φάρσα… Δεν συνέβη κάτι πιο απρόοπτο, δεν έχασε κάποιος μαγιό… Ήταν μάλλον τα πράγματα πιο αγνά και πιο ενδιαφέροντα. Χαίρομαι που δεν είμαι σε αυτό και έζησα αυτό που έζησα πέρυσι»!

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο Μάριος Πρίαμος:

“…Από τον καιρό που τελείωσε το “Survivor” περίμενα αυτή την ένωση, ανυπομονώ… Δεν γνωρίζω αν η ένωση των δυο ομάδων θα είναι όπως πέρυσι και τι έχει στο μυαλό της η παραγωγή, αλλά ξέρω σίγουρα ότι θα τραγουδήσουν τα παιδιά και θα είναι ένα μεγάλο πάρτι που θα φάνε τα παιδιά. Η παραγωγή μου είπε να πάρω μαζί μου τα ρούχα μου, τα ρούχα που είχα πέρυσι και τα έχω μαζί μου. Θα δούμε… Όσο για το πρώτο “Survivor”, το πρώτο είναι πάντα πρώτο. Δεν νομίζω ότι θα ξαναδούμε αυτά τα νούμερα, ό,τι κι αν προσπαθήσουν να κάνουν, είναι πάρα πού δύσκολο…”!

Για να δούμε ,λοιπόν, τι θα δούμε…

Read More

And More