Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό

Ο Γιάννης Αϊβάζης μίλησε στη Super Κατερίνα και στη δημοσιογράφο, Χριστίνα Βουδούρη για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το Πρωινό του ΑΝΤ1, λίγες ημέρες πριν κλείσει η σεζόν. Όπως είπε ο ηθοποιός, η σύζυγός του κάποια στιγμή θα μιλήσει για το απρόσμενο τέλος της συνεργασίας της με την πρωινή εκπομπή.

«Η ζωή συνεχίζεται» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Αϊβάζης και στη συνέχεια επανέλαβε όταν ρωτήθηκε για τα unfollow της Μαρίας Κορινθίου στον Γιώργο Λιάγκα και στη Φωτεινή Πετρογιάννη: «Και η ζωή συνεχίζεται…».

«Μία δουλειά είναι. Πολλές φορές γίνεται στο εργασιακό μας περιβάλλον να μη συμφωνούμε με διάφορα πράγματα. Το θέμα είναι τι και πώς αλλά δεν υπάρχει λόγος. Η ζωή συνεχίζεται. Αυτή είναι η δουλειά γενικά. Ο καθένας μπορεί να πει ό,τι θέλει, όπως το θέλει και το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται –στο ξαναλέω-, ηρεμία να υπάρχει και από εκεί και πέρα νομίζω ότι κάποια στιγμή θα σας τα πει η Μαρία» επεσήμανε ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Στις δουλειές υπάρχουν κάποια συμβόλαια, έτσι δεν είναι; Λύθηκε κοινή συναινέσει; Έτσι είναι. Που σημαίνει ότι μπορεί να υπάρχουν πάρα λόγοι… Το θέμα είναι ένα, ότι οι σχέσεις του καναλιού με τη Μαρία παραμένουν εξαιρετικές» κατέληξε ο Γιάννης Αϊβάζης.

Read More

And More