Γιάννης Φλωρινιώτης: «Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο» – Όσα δήλωνε τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του

Σε ηλικία 76 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Φλωρινιώτης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Σωτηρία» καθώς είχε βαρύτατο πνευμονικό εμφύσημα, ενώ κατέληξε από καρδιακή ανακοπή.

Τον περασμένο Φεβρουάριο ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Open «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» σε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη στην Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν έχω παράπονο. Πέρασα δύσκολα χρόνια σαν παιδί στα ορφανοτροφεία αλλά κατάφερα στη δουλειά μου τουλάχιστον, να περάσω στην αντίπερα όχθη και να είμαι σχολή για νέους», είχε αναφέρει αρχικά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

Μιλώντας για τη ζωή του το τελευταίο διάστημα, ο Γιάννης Φλωρινιώτης είχε εξομολογηθεί για την περιπέτεια με την υγεία του: «Με τη σύζυγό μου μένουμε μαζί και καλά που έγινε αυτό. Τώρα τελευταία περνάω δύσκολα με την υγεία μου, το παλεύω και έχω προετοιμάσει τα παιδιά. Από το τρίτο εμβόλιο και μετά ζω με οξυγόνο», είχε τονίσει.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Φλωρνιώτης είχε παραδεχτεί: «Τα έχω ζήσει όλα σε όλο τους το μεγαλείο, αλλά δεν έδινα σημασία. Έκανα αυτό που θέλω. Παρότρυνα τα παιδιά μου να ασχοληθούν και το πρώτο που τους έλεγα είναι ότι θα τα έχετε καλά με τον κόσμο, θα τον αγαπάτε και θα τον σέβεστε. Οι εταιρείες καλές είναι, αλλά μια εταιρεία μπορεί να σε πάρει, να σου κάνει έναν δίσκο και μετά, να σε στύψει και να σε πετάξει. Αν τα έχεις καλά με τον κόσμο, θα σε αγαπά και θα σε κρατά μέχρι τώρα», δήλωνε τρεις μήνες πριν από τον θάνατό του.

Δες το παρακάτω βίντεο:

Read More

And More