Γιάννης Πουλόπουλος: «Αποδέχθηκα την πρόταση γάμου του συντρόφου μου και θα παντρευτούμε το καλοκαίρι στην Μύκονο»

Ο Γιάννης Πουλόπουλος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» και τον Ισίδωρο Φίκαρη το μεσημέρι του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ.

Ο γνωστός δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην ένταση που είχε λίγες ώρες νωρίτερα τηλεοπτικά, με τον πατέρα Στυλιανό Καρπαθίου, στη Super Κατερίνα του Alpha, ενώ έκανε και μια χαρμόσυνη αποκάλυψη για την προσωπική ζωή του.

«Δεν στεναχωρήθηκα, δεν με αγγίζουν αυτά τα πράγματα. Το να πει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του, πραγματικά δεν με αφορά. Ίσα ίσα που προτιμώ κάποιον που θα μου τα πει μέσα στη μούρη μου παρά κάποιον ο οποίος θα τα πει πίσω από την πλάτη μου. Έχω αποφασίσει φέτος ό,τι κι αν ακούω, ακόμα και αν αυτό με ενοχλεί ή με στενοχωρεί ή με θλίβει, να διατηρώ την ψυχραιμία μου» ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

«Μπορώ να πω ότι ήδη έχω αποδεχθεί μία πρόταση για να προχωρήσουμε σε πολιτικό γάμο και κατά το καλοκαίρι θέλουμε πάρα πολύ να παντρευτούμε στη Μύκονο. Θέλω να μοιραστώ τη χαρά μου με φίλους, όπως το είχα κάνει στο παρελθόν με το πάρτι για το σύμφωνο συμβίωσης» συμπλήρωσε ο Γιάννης Πουλόπουλος.

 

Διάβασε επίσης:

Γιάννης Πουλόπουλος: Απάντησε στον πατέρα Στυλιανό με μια φωτογραφία από τη μέρα που υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του

Read More

And More