Γιάννης Σπαλιάρας: «Ό,τι και να λένε στα πάνελ, εγώ έπαιξα στο Netflix»

Για τις δουλειές του στην υποκριτική, το Survivor αλλά και την προσωπική του ζωή, μίλησε ο Γιάννης Σπαλιάρας στη Νάνσυ Παραδεισανού και στην εκπομπή Αυτό είναι Σαββατοκύριακο.

«Από το Survivor και μετά είμαι μόνος. Βέβαια έχω μείνει και αρκετά στο εξωτερικό όπου πηγαινοέρχομαι, αλλά βαρέθηκα όλο αυτό το μόνος μου», δήλωσε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας ο οποίος μετά την εποχή του Survivor δείχνει έτοιμος για ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική του ζωή.

«Θα έλεγα ότι αν έκανα αυτή τη στιγμή μια σχέση θα την έκανα με την λογική να υπάρχει μια εξέλιξη. Είτε αυτό λέγεται γάμος, είτε παιδί», δήλωσε ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όσο για την εμπειρία του στο εξωτερικό και τη συμμετοχή του σε παραγωγή του Netflix, o ίδιος ανέφερε: «Να παίζεις στο Netflix, σχεδόν σε όλη τον πλανήτη και να σου κάνουν αφιερώματα στην Αμερική κι εσύ να ασχολείσαι για το τι λέει ένας πανελίστας στην Ελλάδα, νομίζω είναι λάθος. Αδικώ τον εαυτό μου. Δεν εννοώ ότι είναι κακό να είσαι πανελίστας αλλά δεν πρέπει να σε αγγίζουν αυτά. Έπαιξα στο Netflix και το έχουν πετύχει αυτό λίγοι Έλληνες ότι και να πει ο οποιοσδήποτε σε κάποιο πάνελ».

Δες παρακάτω ολόκληρη τη συνέντευξη του Γιάννη Σπαλιάρα

Read More

And More