Γιάννης Σπαλιάρας: «Σκέφτομαι να κάνω οικογένεια από τότε που έχασα τον πατέρα μου»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή Πρωινό μας και στη δημοσιογράφο, Κατερίνα Νινιού.

Το γνωστό μοντέλο μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, για το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ενώ τόνισε πως δεν ζηλεύει καμία ελληνική σειρά, μετά τις δουλειές του στο εξωτερικό.

«Η γυναίκα σήμερα κάνει κινήσεις, κάνει το πρώτο βήμα. Κάθε φορά με τραβάνε διαφορετικά πράγματα στις γυναίκες. Κάθε φορά ερωτεύομαι κάτι διαφορετικό», είπε αρχικά ο Γιάννης Σπαλιάρας.

Όσον αφορά την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να γίνει πατέρας, ο Γιάννης Σπαλιάρας ανέφερε: «Η μητέρα μου δεν διαφέρει από την κλασσική Ελληνίδα μάνα, σίγουρα θέλει να με δει με μία σύντροφο και ένα παιδί, θέλει να δει εγγόνι αλλά δεν με πιέζει. Από τότε που έχασα τον πατέρα μου κατάλαβα περισσότερο πόσο σημαντική είναι η οικογένεια και θα ήθελα πολύ και εγώ να γίνω πατέρας και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια».

Τέλος, ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε και για τα επαγγελματικά του και δεν δίστασε να προσθέσει: «Δεν έχω ζηλέψει κάποιον ρόλο από τις ελληνικές σειρές. Μετά τις δύο δουλειές που έκανα στο εξωτερικό δεν μπορώ να ζηλέψω κάποια παραγωγή που γίνεται στην Ελλάδα.

Read More

And More