Γιάννης Τσιμιτσέλης για Κατερίνα Γερονικολού: «Λειτουργούμε συμπληρωματικά, εγώ της ασκώ κριτική, αυτή σε μένα όχι»

Στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος» της ΕΡΤ βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την κριτική, αν και πόσο τον ενοχλεί, ενώ εξήγησε γιατί καμιά φορά επιλέγει το λάθος από άποψη.

«Με την Κατερίνα λειτουργούμε συμπληρωματικά. Ούτε αποτρεπτικά, ούτε τίποτα. Συμβουλευτικά…», ανέφερε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, με τους Θοδωρή Βαμβακάρη και Τάκη Γιαννούτσο να τον ρωτούν αν η Κατερίνα Γερονικολού μπορεί να του ασκήσει κριτική για κάτι.

«Εγώ σε αυτήν ναι, αυτή σε μένα όχι. Απλά η Κατερίνα είναι λίγο πιο δεκτική από ότι είμαι εγώ. Εγώ είμαι λίγο πιο ισχυρογνώμων σε σχέση με αυτό που πιστεύω πως είναι το σωστό. Βέβαια πολλές φορές κάνω λάθη και τα έχω παραδεχτεί μετά κόπων και βασάνων» τόνισε ο ηθοποιός.

«Συζητάμε διάφορα πράγματα και πάντα καταλαβαίνω ποιο είναι τελικά το σωστό. Πολλές φορές μπορεί να επιλέξω και το λάθος από άποψη».

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης αναφέρθηκε, επίσης, στην νέα επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1 “Και όμως είμαι ακόμα εδώ” που έκανε πρεμιέρα το προηγούμενο Σάββατο και συμπρωταγωνιστεί με την Κατερίνα Γερονικολού.

Read More

And More