Γιάννης Τσιμιτσέλης: Η αντίδρασή του όταν ρωτήθηκε για τις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του Σάκη Ρουβά

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα μίλησε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην πορεία του στην υποκριτική, στην σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και στις πρόσφατες δηλώσεις του κατά του Σάκη Ρουβά.

«Δεν ήταν να βρεθώ σε αυτή τη σειρά, έτυχε αλλά το απολαμβάνω. Ήμασταν και στο θέατρο μαζί μέχρι που σταμάτησε η παράσταση λόγω κορονοϊού», είπε για την συνεργασία του με την Κατερίνα Γερονικολού στη νέα σειρά της ΕΡΤ, Κι όμως είμαι ακόμα εδώ.

Γιάννης Τσιμιτσέλης για metoo

«Κάθε θύτης να τιμωρηθεί  και κάθε θύμα να δικαιωθεί, αυτή είναι η ουσία» σχολίασε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε ερώτηση για την δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη.

Όσο για τις πρόσφατες δηλώσεις του στο Πρωινό του ANT1 κατά του Σάκη Ρουβά, ο ηθοποιός ξεκαθάρισε πως ανέφερε απλά την προσωπική του άποψη.

«Αυτά που γράφτηκαν και έχουν να κάνουν με την γνώμη μου για τον Σάκη Ρουβά, αυτά πάνε το ένα μετά το άλλο. Ο Σάκης Ρουβάς βγήκε και είπε την δική του άποψη για ένα θέμα που είναι προσωπική του κρίση. Εγώ θεωρώ ότι είναι λάθος (η άποψή του) Από κει και πέρα είναι η άποψή του, τι να του πω… Μην έχεις αυτή την άποψη;» είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης για τον Σάκη Ρουβά.

Read More

And More