Γιώργος Καράβας: Η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM κι όσα είπε για την αποχώρησή της

Λίγο καιρό πριν από την έναρξη των γυρισμάτων του τέταρτου κύκλου του Greece’s Next Top Model, ο Γιώργος Καράβας μίλησε στην εκπομπή “Πρωινό” για το νέο κύκλο μετά την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά, για τη σχέση τους, για τον ρόλο που έχει στο reality μόδας ενώ πρόβλεψε ότι τα γυρίσματα θα αρχίσουν μετά το Πάσχα.

Για την αντικαταστάτρια της Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του GNTM: “Δεν έχω την παραμικρή ιδέα, παρ’ όλα αυτά εμπιστεύομαι την παραγωγή και το κανάλι. Δεν θέλω να μπω σε διαδικασία “μου αρέσει κάποιος ή δεν μου αρέσει”. Σίγουρα όλοι οι άνθρωποι έχουν την εμπειρία τους και από εκεί και πέρα θα δείξει ο χρόνος ποια θα είναι η τελική επιλογή του καναλιού”.

 

Διάβασε ακόμα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Θα είναι η αντικαταστάτρια της Βίκυς Καγιά στο GNTM; Η αλήθεια στο TLIFE

 

Για τη σχέση του με τη Βίκυ Καγιά: “Εγώ τη Βίκυ την αγαπώ, έχουμε προσωπική σχέση, συνεχίζει και της ευχόμαστε “καλή επιτυχία” και συνεχίζουμε πολύ δυναμικά. Είμαι ένας επαγγελματίας, κοιτάω να κάνω τη δουλειά μου και αυτό σημαίνει ότι συνεργάζομαι άψογα με οποιονδήποτε κρίνει η παραγωγή ότι πρέπει να βρίσκεται εκεί”. 

Για τον ρόλο του στο GNTM: “Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τον ρόλο που έχω γιατί με φέρνει σε άμεση επαφή με τα παιδιά, πράγμα που μου αρέσει πολύ και θεωρώ ότι έχω να προσφέρω πολλά”. 

Για την έναρξη των γυρισμάτων του τέταρτου κύκλου: “Δεν έχουμε ενημέρωση για το πότε θα αρχίσουν τα γυρίσματα. Θεωρώ, προσωπική εκτίμηση, ότι θα πάει μετά το Πάσχα”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More