Γιώργος Κιμούλης: Το ταξίδι στην Αγγλία με Δούκα, Χρυσικού, Ψαρρά και τα 400 ευρώ δανεικά και… αγύριστα

Συνέχεια φαίνεται πως θα έχει η κόντρα του Γιώργου Κιμούλη με τη Ζέτα Δούκα, τη Δώρα Χρυσικού και τον Νίκο Ψαρρά, μετά την αγωγή του πρώτου εις βάρος τους, αλλά και εις βάρος του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τάσου Τεργιάκη στο Πρωινό, από τις πληροφορίες όσων υποστήριξαν οι τρεις ηθοποιοί για τον Γιώργο Κιμούλη στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών προκύπτουν και άλλα άγνωστα στοιχεία για την παράσταση Closer.

Ανάμεσα λοιπόν σε όλα όσα προκύπτουν, υπάρχει κι ένα περιστατικό που γνωστοποιήθηκε σήμερα για πρώτη φορά. Το 2013 έχουν πάει όλοι στο Λονδίνο, με αφορμή τη θεατρική παράσταση και όπως υποστηρίζει ο Νίκος Ψαρράς, ο Γιώργος Κιμούλης τους είπε ότι δεν έχει καθόλου χρήματα, με τη Δώρα Χρυσικού να του δανείζει 400 ευρώ, τα οποία δεν πήρε ποτέ πίσω.

Μάλιστα, όπως σημειώνει ο Νίκος Ψαρράς στα όσα είπε στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών, και τότε ο Γιώργος Κιμούλης υπήρξε επιθετικός λέγοντάς τους ότι θα κάνουν το τρέιλερ της παράστασης στο Λονδίνο και οφείλουν να πληρώσουν τα έξοδα όλου του ταξιδιού.

Το εν λόγω χρηματικό ποσό δεν τους επεστράφη ποτέ.

Read More

And More