Γιώργος Λιάγκας για Δανάη Μπάρκα: «Θα έπρεπε να προσέχει… Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε»

Ο Γιώργος Λιάγκας σχολίασε ξανά τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης Μπάρκα και του πρώην συντρόφου της Κατερίνας Καινούργιου, εφοπλιστή Φίλιππου Τσαγκρίδη, με αφορμή την εξομολόγηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Ο παρουσιαστής τόνισε ότι η Δανάη Μπάρκα θα έπρεπε να είναι πιο υποψιασμένη ενώ αναφέρθηκε και στην ανάρτηση του Γρηγόρη Γκουντάρα επί του θέματος…

«Θα πω και κάτι. Ο παπαράτσι κάνει τη δουλειά του και το καταλαβαίνω. Για μένα το μεγάλο πρόβλημα είναι ο κοινός θνητός που σηκώνει το κινητό και κάνει τον παπαράτσι. Και μετά παίρνει τις εφημερίδες και τα σάιτ και διαπραγματεύεται για να πάρει 1-2 κατοστάρικα. Για μένα αυτό είναι το απαράδεκτο. 

Όπως τέτοιο θύμα έπεσε και η κυρία Δανάη Μπάρκα με τον σύντροφό της που φιλιόταν δημόσια. Βέβαια πρέπει να είναι υποψιασμένη και η κυρία Μπάρκα, διότι είναι αναγνωρίσιμη. Θα έπρεπε να προσέχει. Θα μου πεις, δεν κρατήθηκε, δικαίωμά της και δεν το κρίνω… Αλλά ποιο είναι αυτό καλόπαιδο που σήκωσε ένα κινητό και απαθανάτισε ένα φιλί;» είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Και θα πω και κάτι. Δεν είναι ότι απαθανάτισε, τράβαγε βίντεο. Είχε το κινητό και τους τράβαγε επί ώρα, είναι τρομακτικό αυτό. Εμένα με τρομάζει. Και πήρε και ο κύριος Γκουντάρας θέση στο θέμα αυτό με μια ανάρτηση. Καλά έκανε, υπό την έννοια ότι στηρίζει την παρουσιάστρια της εκπομπής του».

Read More

And More