Γιώργος Λιάγκας: Η απάντηση στην Τζώρτζια Κεφαλά – «Δεν έχω λέπρα, σας διαβεβαιώνω»

Απάντηση στην Τζώρτζια Κεφαλά έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από το Πρωινό, στο ξεκίνημα της εκπομπής. Αφού προβλήθηκε η ανάρτηση που έκανε η βουλεύτρια της Πλεύσης Ελευθερίας, ο παρουσιαστής επεσήμανε ότι επειδή είναι νέα στην πολιτική, δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει.

«Είναι ρητορικό το ερώτημα, πώς γίνεται να μην ασχολείσαι με κάποιον και να αναφέρεις το όνομά του; Δηλαδή εγώ δεν θέλω να ασχοληθώ με σένα αλλά σου απαντάω σε αυτό που με έχεις ρωτήσει και σε λίγο λέω ότι δεν ασχολούμαι με σένα» είπε ο Γιώργος Λιάγκας απευθυνόμενος στον Τάσο Τεργιάκη.

«Εγώ χαίρομαι που τη χθεσινή της δήλωση τη διόρθωσε με μία ανακοίνωσή της για να μην υπάρχουν εντυπώσεις. Η κυρία Κεφαλά, επειδή είναι ρούκι στην πολιτική, είναι καινούρια, δεν κατάλαβε τι ήθελε να πει. Όντως πιστεύω ότι δεν ήθελε να πει αυτά που είπε. Εδώ αυτή η εκπομπή θα εξακολουθήσει να κάνει κριτική. Σε προσωπικό επίπεδο και δεν το λέω υποτιμητικά δεν την γνωρίζω, δεν γνωρίζω ούτε την καλλιτεχνική ούτε την πολιτική της διαδρομή. Άρα ψηφίστηκε και εξελέγη, αντιπροσωπεύοντάς μας στο ελληνικό κοινοβούλιο.

Όταν κάνεις μία λάθος δήλωση και την επισημαίνεις, καλά κάνεις και τη διορθώνεις και πρέπει να καταλάβετε ότι δεν φταίει αυτός που το αντιλαμβάνεται και το επισημαίνει. Δηλαδή δεν φταίω εγώ που κάνατε μία λάθος δήλωση και απλώς κατάλαβα ότι κάνατε μία λάθος δήλωση. Φταίει αυτός που δίνει το δικαίωμα στον άλλον να του κάνει κριτική. Τώρα γιατί οι άλλοι δεν κάνουν κριτική, δείτε το! Εγώ τόσα χρόνια κάνω μαχητική δημοσιογραφία, κάνω και λάθη και τα ‘χω πληρώσει όσο κανένας άλλος στην Ελλάδα. Και οικονομικά και επαγγελματικά αλλά αυτό για το οποίο ορίστηκα, θα συνεχίσω να κάνω. Δεν έχω κάτι προσωπικό με εσάς. Δεν έχω λέπρα, δεν κολλάει για να ασχοληθείτε, σας διαβεβαιώνω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Read More

And More