Γιώργος Λιάγκας: Η έμμεση απάντηση στην Ιωάννα Πηλιχού – «Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται»

Με αφορμή τα όσα είπε ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος εξομολογήθηκε ότι έχει μετανιώσει για τη δήλωση στο παρελθόν για τις 4.000 γυναίκες, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε τοποθετηθεί, δίνοντας με έμμεσο τρόπο απάντηση στην Ιωάννα Πηλιχού.

«Ήταν μία άλλη εποχή. Όλοι κι εγώ λέγαμε άλλα πράγματα, τα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά. Μη βγάλουμε τώρα τι λέγαμε πριν από 10 χρόνια κι αρχίσουμε να πυροβολούμε ο ένας τον άλλον. Αυτό είναι ηλίθιο που γίνεται… Έλα τώρα!» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής στο Πρωινό.

«Έχουν αλλάξει τα δεδομένα, επομένως δε μπορούμε να κρίνουμε τώρα έναν άνθρωπο με δεδομένα μίας άλλης εποχής» συμπλήρωσε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι ανήθικο αυτό που γίνεται να ανασύρουμε όλοι, όλοι έχουμε κάνει λάθος παρεμβάσεις και τοποθετήσεις στο παρελθόν σε μία άλλη εποχή που ήταν διαφορετικές οι αισθήσεις. Δηλαδή βλέπαμε έναν άνθρωπο να πέφτει κάτω και γελάγαμε, τώρα δε μπορείς να το κάνεις. Λέγαμε για την κουτσή Μαρία, τώρα ποιος γελάει για την κουτσή Μαρία;

Έχουν αλλάξει οι εποχές ορθώς, αλλά τώρα αν ανασύρουμε τι λέγαμε όλοι πριν 10 χρόνια και το βάλουμε στο σήμερα, τότε μπορεί να πυροβολήσουμε την ουρά μας. Δεν είναι έτσι. Λύνουμε τις διαφορές μας ανασύροντας αυτά που έχουμε πει πριν από 10-15 χρόνια. Είναι λάθος» πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας κατηγορηματικά.

Η Ιωάννα Πηλιχού σε πρόσφατη εμφάνισή της στην εκπομπή Mega Καλημέρα είχε δηλώσει για τον Γιώργο Λιάγκα:

«Πριν χρόνια έδωσα συνέντευξη που είπα για σεξουαλική παρενόχληση που υπέστην από γιατρό στα 19 μου. Ήρθε έτσι η κουβέντα και το ανέφερα. Την επόμενη ημέρα είδα τον κ. Λιάγκα να κοροϊδεύει στην εκπομπή του όλο το περιστατικό, γιατί με κυνήγησε ο γιατρός και το έσκασα, και ένιωσα τόσο άσχημα και σκέφτηκα “τι ήθελα και μίλησα, για ποιον λόγο το έκανα αυτό στον εαυτό μου; Για να κάθονται να με περιπαίζουν;”. Δεν έχω πάει ποτέ στην εκπομπή».

Read More

And More