Γιώργος Παπαδάκης: Ο… “βασιλιάς” αποχωρεί κι αυτοί είναι οι αντικαταστάτες του!

Γιώργος Παπαδάκης… Ο “βασιλιάς” του ΑΝΤ1 αποχωρεί! Ο “βασιλιάς” της καθημερινής, πρωινής, ενημερωτικής ζώνης φεύγει! Φυσικά, δεν εγκαταλείπει τα… όπλα και τη τηλεοπτική… μάχη, γιατί αν είχε συμβεί κάτι τέτοιο, αντιλαμβάνεσαι λατρεμένη ότι θα είχε ξεσπάσει… τεκτονικός τηλεοπτικός σεισμός.

Ο κύριος “Καλημέρα Ελλάδα” αφήνει για λίγο το τιμόνι της εκπομπής του! Αφήνει για λίγο το τιμόνι της ενημέρωσης του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός δημοσιογράφος έφτασε η στιγμή για να μας ευχηθεί… παραδοσιακά “καλό καλοκαίρι” και να κλείσει μαζί μας ραντεβού και πάλι για Σεπτέμβρη.

Φυσικά, η ενημέρωση δεν πάει διακοπές, γι ΄αυτό και όλο το καλοκαίρι αναλαμβάνοιυν δράση τόσο οι στενοί συνεργάτες του, όσο και γνωστά πρόσωπα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ακολουθεί το δελτίο Τύπου του καναλιού:

“…Το καλοκαίρι έφτασε… και είναι ώρα για ΑΝΤ1! Η ενημέρωση έχει φυσικά τον πρώτο λόγο, από νωρίς το πρωί! Έτσι, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, στις 07.00, έρχεται κοντά μας η ενημερωτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί».

Παρουσιαστές, έξι έγκριτοι δημοσιογράφοι του ΑΝΤ1, οι οποίοι θα εναλλάσσονται, για να βρίσκονται κοντά μας και να μας ενημερώνουν, καθ’ όλη την καλοκαιρινή περίοδο, για τις εξελίξεις από την εγχώρια και διεθνή επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ξεκινάει το πρώτο δημοσιογραφικό δίδυμο, η Στεφανία Μουρελάτου και ο Γιώργος Κούρος, για να δώσουν στη συνέχεια τη σκυτάλη,  στην Μπάγια Αντωνοπούλου και στον Νίκο Ρογκάκο, τους οποίους θα διαδεχθούν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και ο Ντίνος Σιωμόπουλος,

Καθημερινά, θα μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις,  με εγκυρότητα, αμεσότητα, χιούμορ και άποψη, παρέα με σημαντικούς καλεσμένους και ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, «φωτίζοντας» και σχολιάζοντας σημαντικά κοινωνικά, πολιτικά και οικονομικά θέματα.

«Καλοκαίρι μαζί» στις 07.00, με πρωτότυπη ενημέρωση, από τη Δευτέρα 2 Ιουλίου και καθημερινά, στον ΑΝΤ1!..”

 

Read More

And More